fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Kako se odobravaju lekovi i medicinska sredstva u Srbiji? – Pavle Zelić | ALIMS : : JPJ 123

Pavle Zelić je magistar farmacije, pisac i scenarista, komunikator i sertifikovani diplomata.

Kreativan, strastven i na rezultate orijentisan stručnjak i menadžer u oblasti komunikacija, farmacije, javnog zdravlja i pripovedanja sa značajnim međunarodnim iskustvom.

Više od 14 godina je široko priznat kao vodeći srpski zdravstveni zvaničnik i međunarodni stručnjak, vođa projekata i komunikator sa fokusom na komunikaciju o rizicima i kriznim situacijama sa hiljadama medijskih gostovanja i mnogim predavanjima širom sveta na konferencijama i univerzitetima.

Takođe je uspešan kao umetnik – pisac i scenarista sa nekoliko objavljenih knjiga i grafičkih romana i filmskim scenarijima u produkciji.

Studirao je na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, Srbija 1998-2005, Diplomatskoj akademiji Ministarstva spoljnih poslova Srbije 2010-11 i Univerzitetu Emori, Rollins School for Public Health 2021-22.

Od 2009. zaposlen je u Agenciji za lekove i medicinska sredstva Srbije (ALIMS), Beograd, Srbija kao menadžer za međunarodnu saradnju, evropske integracije i komunikacije. Takođe je radio u Centrima za kontrolu i prevenciju bolesti (US CDC) – Centru za globalno zdravlje (CGH) – Odsek za komunikacije, kao specijalista za komunikacije i konsultant 2022. godine, i Task force for Global Health, obe u Atlanti, SAD. Angažovan kao ekspert i konsultant za SZO, Savet Evrope, EU i druge institucije i organizacije. Upravljao i koordinirao nekoliko velikih projekata i kampanja EU, SE i SZO u oblasti farmacije i životne sredine i javnog zdravlja u Srbiji, regionu Balkana i Evropi. Objavio više naučnih radova iz oblasti komunikacija, farmacije i javnog zdravlja. Više puta nagrađivan za svoja dostignuća u oblasti farmacije, javnog zdravlja i umetnosti.

https://www.linkedin.com/in/pavle-zelic-042a0a4/
https://www.alims.gov.rs/

– – –  💳  Podržite podkast:

https://www.patreon.com/ivancosic

https://paypal.me/ivancosic

🔗  Pridružite se networking grupi:

https://www.facebook.com/groups/josgrupajedna

Podrži život – pošalji SMS na 5757

– – –  ☕️   Sponzorstvo:

Prvi sponzor podkasta je Beanz kafa. Beanz želi da bogat svet kafe učini pristupačnim svima nama. Njihovu ponudu možete pogledati na linkovima ispod.

https://beanzcafe.co.rs/

https://www.instagram.com/beanzcafe_serbia

https://www.facebook.com/BeanzCafeSerbia/

– – –

Drugi sponzor podkasta je Scandinavian Design Centar, koji osmišljavaju idejna rešenja za Vaš radni prostor sa proizvodima koji su nastali u Skandinaviji s ljubavlju.

https://scandinaviandesign.center/

https://www.instagram.com/scandinavian_design_center/

https://www.facebook.com/scandinaviandesign.center/

– – –

Još podkast jedan je podkast Ivana Ćosića u kojem sa svojim prijateljima razgovara o aktuelnim stvarima iz svakodnevice i poslovnog okruženja.

Podrška:

Hana Kazazović https://cyberbosanka.me/

– – –  👍  Društvene mreže

[ i ] https://www.instagram.com/jospodkastjedan/

[ f ] https://twitter.com/jospodkastjedan/

[ t ] https://www.facebook.com/jospodkastjedan/