fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Kako OSLOBODITI pun potencijal u učenju? | Suočavanje sa strahom od knjige | Tamara Kostić | E41S02

Dobrodošli u najnoviju epizodu podkasta Spotlight! U ovom zadivljujućem izdanju imali smo zadovoljstvo da ugostimo Tamaru Kostić, strastvenu mladu damu poznatu po njenom instagram profilu „Učinje za tebe“. Pridružite nam dok istražujemo svijet obrazovanja, psihologije i Tamarinog transformativnog putovanja.

„Učinje za tebe“ nije samo naziv Tamarinog popularnog Instagram profila; to je takođe centar za online savjetovanje, buduća platforma i online kurs posvećen efektivnom pristupu procesa učenja u svim uzrastima. Sa istinskom posvećenošću pomaganju drugima, Tamara stvara bezbjedan virtuelni prostor gdje učenici mogu da savladaju izazove učenja, da se suoče sa strahovima i otkriju svoje unutrašnje snage.

U ovom podkastu Tamara ističe svoju ljubav prema obrazovanju i psihologiji, čvrsto vjerujući da je svako sposoban da uči. Udubljujemo se u temu strahova izazvanih studijama, raspravljajući o anksioznosti koja se javlja tokom ispitnih perioda i strategijama za povećanje produktivnosti. Tamara nas stručno vodi kroz tehnike poput Pomodoro, mapa uma i još mnogo toga, a sve su dizajnirane da optimizuju efikasnost učenja.

Jedna od Tamarinih specijalnosti leži u sprovođenju psiholoških evaluacija kako bi se identifikovale jedinstvene osobine karaktera. Ona vješto kroji tehnike učenja tako da odgovaraju svakom pojedincu, nudeći personalizovane pristupe za maksimalan rast i razvoj. Sa iskustvom stečenim radom u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i pripravničkom stažu u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije, Tamara ukazuje na primjenu savremenih obrazovnih politika.

Pripremite se da budete inspirisani dok istražujemo dubine obrazovanja, psihologije i neograničene potencijale u svima nama. Ne propustite ovo nadasve bogato iskustvo!

Pratite Tamarino putovanje na Instagramu: @ucenje_za_tebe, savjetovalište koje pravi razliku i pomjera granice.

Uživajte!

🎙O nama:

Misija ovog regionalnog obrazovnog podkasta jeste da osvijetli brilijantne karijere studenata, preduzetnika, istraživača i inventora koji u tišini svog doma, daleko od očiju javnosti, kreiraju sjajne stvari. Cilj Spotlight Podcast-a je međugranična saradnja i kreiranje platforme za networking i stratešku saradnju na svim naučnim poljima. Takođe, sa akademskog nadograđivanja i internacionalnog iskustva polako i stidljivo pokrećemo teme ličnog i profesionalnog razvoja podstičući proaktivnost i preduzetnički duh. U martu 2022. god. smo snimili prvu epizodu i od tada, na našu sreću, entuzijazam i zadovoljstvo, znamo samo za uspjeh.

Voditelj, snimatelj, montažer i izvšni producent je Janko Škuletić, koji je nakon desetogodišnje karijere u oblasti investicija i saradnje sa investitorima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Bliskog istoka, kao i karijere u bankarstvu, odlučio da se posveti obrazovanju i danas je jedan od vodećih agenata za studentsku mobilnost u regionu Zapadnog Balkana.