fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

„JESTE LI ZNALI?“ novi je serijal na podcastu Roze Koze koji izlazi svake druge srijede. Serijal se uglavnom referira na goste ili teme iz prethodne epizode, a poanta mu je usvajanje novih navika ili tehnika koje smo saznale od naših gostiju. Ove srijede nastavljamo pričati o pravilnom disanju te vam od srca predlažemo odličnu knjigu za početak tog putovanja. Zato svakako uzmite u ruke knjigu DAH – Znanost o izgubljenom umijeću disanja, James Nestora, a za konkretne radionice disanja prijavite se kod našeg prošlotjednog gosta Toma Richtera. 

Već i male prilagodbe načina na koji udišemo i izdišemo mogu doprinijeti pomlađivanju unutarnjih organa, boljim sportskim rezultatima, spriječiti hrkanje, astmu i autoimune bolesti pa čak i ispraviti skoliozu. 25 000 udisaja i izdisaja dnevno presudno je za naše zdravlje, a izgubili smo sposobnost pravilnog disanja. Kako vi dišete? Jeste li poput Bele koja kao ribica diše na usta ili poput Mije koja već duže vrijeme pazi na pravilno disanje, odnosno ni ne može disati na usta? Ukoliko ste se našli u ovom tekstu svakako poslušajte ovu epizodu!

Stay tuned!💖 

Sva pitanja, zahtjevi za suradnju i oglašavanje te sponzorstvo su dobrodošli. Kontaktirajte Belu i Miju na mail: rozekozepodcast@gmail.com 

Svoje komentare na ovu temu kao i prijedloge sljedećih tema koje bi voljeli da obradimo šaljite na:

rozekozepodcast@gmail.com

instagram@rozekozepodcast