fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

U trećoj epizodi podkasta “OdaBrana priča“ ugostila sam Jelenu Stupljanin, ženu čijem radu i aktivističkom zalaganju se neizmerno divim.

Sa njom bih pričala o svakoj temi, ali podstaknuta njenom novom predstavom “Simptomi“ koja je 24. marta imala svoju premijeru u Ateljeu 212, a koja se dobrim delom bavi temom mentalnog zdravlja, odlučila sam da razgovor povedem upravo u ovom smeru. U smeru mentalne higijene – tako važne tema za nas obe.

Pored toga, pričale smo mnogo o odgovornosti, najpre prema sebi, o moranju i odupiranju tome, o ličnim porivima i onim nametnutim od okoline, o starenju i zabludama mladosti, o aktivizmu, ali i o pozorištu.

I prvi put u ovoj sezoni “OdaBrane priče” dopustila sam sebi da ne budem samo intervjuerka, već i ravnopravna učesnica razgovora. Dakle, bio je ovo pravi podkast razgovor. Uživajte u njemu!

Partneri OdaBrane priče su:

Nespresso – neizostavan deo recepta za moj savršen dan. U ovoj emisiji sam odabrala ukus Sweet Vanilla u koji sam dodala božanstvenu mlečnu penu napravljenu uz pomoć proizvoda nazvanog Aeroccino (evo linka na kojem možete saznati više detalja o ovim proizvodima: Nespresso mlečni uređaji). Inače, uz pomoć Vertuo aparata možete napraviti čak 6 dužina kafe, a uz pomoć Aeroccino aparata možete kreirati tople ili hladne napitke. Ukuse možete odabrati u Nespresso buticima ili putem sajta. Koji god da odaberete, uživaćete!

Avon – koji ovog meseca slavi žensko preduzetništvo kroz svoj novi parfem “Everlasting“ iz TTA kolekcije. Reč je o parfemu koji odiše nežnom aromom bademovog mleka, neroli sveta i mošusa, a od čije prodaje se izdvaja deo prihoda za Avon Fond za borbu protiv raka dojke. Ujedno, kompanija Avon redovno ulaže u milion žena pomažući im da uče, zarađuju i veruju u svoju moć. Više o parfemu saznajte na sledećem linku: https://shorturl.at/gxAJL

BDW Magazin: https://branasdivineworld.com/

https://www.instagram.com/bdw.magazine/

Autorka: Branislava Antović Aleksić https://www.instagram.com/brana_antovic/

Produkcija: Agelast Production https://www.instagram.com/agelast_production/

Montaža: Miloš Korać⁠

Animacija: ⁠Slađana Ljubić https://www.instagram.com/slaykei/

Muzika: Marko Ignjatović