fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Poslovi ti često dosade? Vodiš nekoliko različitih projekata? Mesto te ne drži? U današnjoj epizodi podkasta, Aleksandra Petrovski govori o multipotencijalistima, ljudima koji uspevaju da naprave balans u haosu dok se bave najrazličitijim stvarima istovremeno.

📯 Aleksandra Petrovski Biografija

Aleksandra Petrovski je čak 17 godina radila na različitim pozicijama i u svim vrstama medija. Prešla je put od sportskog novinara, TV i radio reportera do menadžera društvenih mreža i video producenta.

Od jeseni 2017. ne radi u klasičnim medijima, ali je nastavila da neguje novinarski ljubopitljivi um. Danas se u najkraćem predstavlja kao brand storyteller. Kreira sadržaj za nekoliko velikih brendova i organizacija, uređuje program i moderira poslovne i edukativne događaje, bira i uređuje knjige za lični i karijerni razvoj… aktivna je i u programima koji (ekonomski) osnažuju žene.

Lični projekat na koji je posebno ponosna je Curiosity Chat. Tokom 2019. organizovala je i moderirala 10 okupljanja polimata – svestranih ljudi previše radoznalih da bi se uklopili u nametnutu društvenu predstavu o jednom (sigurnom) zanimanju.

Aleksandra Petrovski – Curiosity Chat kanal – https://www.youtube.com/user/bgd2008