fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

U ovoj epizodi podkasta SPOTLIGHT gost nam je bio Ivan Čojbašić, jedan od najtalentovanijih mladih direktora fotografije, režiser i producent. Ivan je završio Fakultet dramskih umjetnosti na Cetinju i već od samih početaka upao je u žestoku vatru snimateljskog posla. Počeo je sa poznatim podgoričkim fotografom Aleksandrom Jaredićem, kao šegrt. Nakon toga je želio nešto svoje i počeo da se zanima za pokretnu sliku. Videografija mu je prva ljubav, jer je još tokom studentskih dana postao veliki filmadžija. Pričao nam je o svim većim projektima na kojima je nastupao, ali i o planovima za budućnost.UživajteP. S. Ova epizoda snimala se u Dahni, nadomak Podgorice, gdje je Ivan zajedno sa svojom porodicom otvorio jedan od najobiljnijih multimedijalnih studija na ovog djelu Evrope. Postoje dvije fiksne scene i podkast studio isključivo za ovu formu. Javite se na atomicproduction.me za vise info.🎙O nama:

Misija ovog regionalnog obrazovnog podkasta jeste da osvijetli brilijantne karijere studenata, preduzetnika, istraživača i inventora koji u tišini svog doma, daleko od očiju javnosti, kreiraju sjajne stvari. Cilj Spotlight Podcast-a je međugranična saradnja i kreiranje platforme za networking i stratešku saradnju na svim naučnim poljima. Takođe, sa akademskog nadograđivanja i internacionalnog iskustva polako i stidljivo pokrećemo teme ličnog i profesionalnog razvoja podstičući proaktivnost i preduzetnički duh. U martu 2022. god. smo snimili prvu epizodu i od tada, na našu sreću, entuzijazam i zadovoljstvo, znamo samo za uspjeh.

Voditelj, snimatelj, montažer i izvšni producent je Janko Škuletić, koji je nakon desetogodišnje karijere u oblasti investicija i saradnje sa investitorima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Bliskog istoka, kao i karijere u bankarstvu, odlučio da se posveti obrazovanju i danas je jedan od vodećih agenata za studentsku mobilnost u regionu Zapadnog Balkana.