fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Prošao je 172. Večiti derbi, a siroti Klark Kent a.k.a. Милојевка je žrtva hibridnog rata. Ali ta neka priča da je neko stalno nešto potlačen nema nema ne znam šta nema niti me interesuje ne gledam drugi klub a drugi klub je kao ne znam miljenik ovoga ili onoga mislim da ta priča ne pije vodu to je malo onako malo bušna priča ajde da probamo da nađemo mi nešto drugo toliko. Ni na koga ja nisam ljut ne ne neee daleko na novinare ne ne vidi Darjane vi dobro znate znači ajde da se ne pravimo ovde pazite ja sad vama nešto odgovaram vi me kao pitate vi kao ne znate ja vama kao dajem ja odgovaram ajde da pričamo onako kako jeste da pričamo šta o čemu znači stalno je od početka prvenstva je neka kako smo mi krenuli da igramo stalno je neka povik neko omalovažavanje neko osporavanje nije omalovažavanje osporavanje znači prosto nestvarno i ovde se stvara stalno neka slika jednostavno i znate kako vi u javnosti ja to neću da dozvolim ja kao klub odnosno ja kao trener neću neću to da dozvolim odnosno ne mogu ja to da ne dozvolim ili da dozvolim daleko bilo ja jedinu koju imam stvar to je da mogu da vam kažem moje mišljenje da se prestane da se priča više o tome da je kao prošli put znači kao kad neko ima to je sve pošteno kad neko drugi šta o čemu se ovde radi ni nije ovde ljutnja ja ne ne neee ne kažem nego jednostavno malo je medijski taj kako se to da kažemo kako se kaže neki hibridni rat ili ovo ono i tako dalje vodi se neka kampanja nečega da mi šta god uradimo evo danas nismo pobedili okej pa kad je sve tako što danas mi ne pobedismo ne razumem sad izvlačimo da ne izvlačim ali ajde da ne pričamo o tome rekao sam ja sam to reko što sam imao ajde da pričamo o lepim stvarima da me pitate šta je danas bilo lepo u Derbiju i o tome da razgovaramo…

U studiju Hryzantema u vanrednom terminu Gazza, crk, Trobi i specijalni gost, sveži penzioner Draganče.

Sa terena izveštavaju: Ranka, Shurda, Skols, Mondo, Neven, Lemzi i Gogec.

trajanje: 144 minuta

———————————-

Pokrenuli smo PATREON, pa ko želi sada može da časti za neko pivo, dodatne sadržaje i/ili tehničke popravke na podcastu:

www.patreon.com/pfchisterical

A ima i opcija za direktne donacije:

paypal.me/partizanhisterical

———————————-

HISTI RADIO MIX br. 83

Twitter: www.twitter.com/pfchisterical
Instagram: www.instagram.com/pfchisterical/
Youtube: www.youtube.com/c/PartizanHistericalPodcast
podcast.rs/show/histerical/

NAPRED PARTIZAN!

NAPOMENA: Ovo je „uradi sam“ podkast u kome navijači Partizana razgovaraju o zbivanjima u svom voljenom klubu. Izneta mišljenja i stavovi su lični, kafanski, i ne predstavljaju stavove bilo koje navijačke grupe, frakcije, dela uprave, radne ili druge organizacije. Nismo insajderi, eksperti, sportski radnici. Apsolutna vernost, ne apsolutna istina. Trudimo se da jezik koji koristimo bude fin književni – možete ga čuti na svakom stadionu i u svakoj sportskoj hali.

Cover foto: ?
Majstor zvuka: crk
Realizacija: Slavko Tatić, zvuk poluprofi, White Lies & Histi