fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Nezavisnu produkciju i misiju ovog kanala možete podržati donacijama putem:

PayPal: https://paypal.me/kosmickiputnici?cou…

Maja Milićević je sertifikovani učitelj joge i transcendentalne meditacije punih 30 godina. Takođe je i predstavnik za Srbiju u okviru “European Yoga Federation“ i “Word Movment for Yoga and Ayurveda”. Još kao devojčica je imala vrlo jaku intuiciju propraćenu bogatim vizijama koje je iskazala kroz slikarstvo, dok se sa meditacijom i jogom upoznala već u svojoj 13. godini. Sa 18 godina je završila obuku u Ukrajini i Švajcarskoj i postala najmlađi učitelj Transcendentalne meditacije i joge na našim prostorima. Učila je od jednog od najvećih učitelja modernog doba, Mahariši Maheš Jogija, od koga je primila znanja vezana za transcendentalnu meditaciju, joga sutre, ajurvedu, đotiš, vastu.

Neki od Majinih brojnih klijenata su Jelena i Novak Đoković, Biljana i Janko Tipsarević, Severina i Selma Hajek. Sarađivala je i sa brojnim kompanijama i institucijama kao što su: jedinica SAJ sa komadantom Spasojem Vulevićem, Delta Holding, BMW, Honda, Nordeus, Havas Adriatic, Američka ambasada i Coca Cola. Osnovala je Holističku akademiju MAYA kao i brend Bliss&Peace i direktorka je Škole za joga učitelje.

Da li ste ikad osetili da ste pod prevelikim stresom, anksiozni, depresivni, izgubljeni, hronično umorni kao i da vas cunami svakodnevnice nosi u pravcima nad kojima nemate kontrolu? Maja smatra da rešenje za sva navedena stanja možemo da pronađemo u jednoj prastaroj praksi kojoj je posvetila skoro ceo svoj život. Ta praksa se zove transcedentalna meditacija i ova epizoda je posvećena njoj kao i tome kako ju je Maja otkrila i primenila u svom životu. Cilj ove epizode jeste da nas sve upozna sa suštinom i svrhom transcedentalne meditacije kao i da rasprši maglu svih mitova i pogrešnih uverenja u vezi ove prastare prakse do kojih je došlo u nedostatku znanja i razumevanja. Pričali smo o temama kao što su: meditacija, svest i svesnost, astralna projekcija, duhovnost, lični rast, prosvetljenje i još puno toga. Zato zauzmite udobnu poziciju, opustite se, duboko udahnite i uživajte u meditativnom putvanju na koje nas je Maja u ovoj epizodi sve povela. 🧘🏻‍♂️🧘🏻‍♀️

🔗 LINKOVI IZ OVE EPIZODE:

Zvanični Instagram nalog Maje Milićević:
https://www.instagram.com/majayoga/

Zvanični vebsajt Maje Milićević:
https://www.majayoga.rs

Zvanični Instagram nalog Holističke akademije Maya:
https://www.instagram.com/holistickaakademijamaya/

Zvanični Instagram nalog Bliss & Peace:
https://www.instagram.com/blissandpeacebymaya/

Video kiropraktika kičme:

Istraživanja koja pokazuju da TM poboljšava zdravlje srca:
https://rs.tm.org/nizi-krvni-pritisak

Knjiga Transcendentalna meditacija-Jadranko Milkec

TRANSCENDENTALNA MEDITACIJA – povratak zdravlju

Grupna meditacija u Katru:
https://shorturl.at/bmtX5

🎧🎙SLUŠAJ AUDIO EPIZODE KOSMIČKIH PUTNIKA:
Apple Podcasts: https://apple.co/43mtnA5
Google Podcasts: https://bit.ly/46E59Es
Spotify: https://bit.ly/46HAvdi
Podcast.rs: https://podcast.rs/show/kosmicki-putn…

👇ZAPRATI KOSMIČKE PUTNIKE:

YOUTUBE: / @kosmickiputnici

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kosmicki_pu…

E-MAIL: kosmickiputnici@gmail.com

#MajaMilicevic #Meditacija #Yoga #Astralnaprojekcija