fbpx

Gost i sagovornik u 6. epizodi našeg podkast-a „StartUP – Put uspeha“ je fenomenalni Nikola Teofilović! Ukoliko niste poslušali prethodnu epizodu kliknite OVDE, jer vam sledi nastavak.

Nikola Teofilović se specijalizovao u oblasti digitalnih medija i iGaming-a. Sa dvadeset godina internacionalnog iskustva na liderskim pozicijama, Nikola se pre tri godine vratio u Beograd. Bio je spreman da startap ekosistemu i tech sektoru donese iskustvo, razvoj talenata i prilike za razvoj savremenih menadžerskih kompetencija. Trenutno se nalazi na poziciji generalnog menadžera, upravljajući tim od preko 70 ljudi u Catena Media kompaniji.

Catena Media je vodeća online „lead generation“ kompanija u iGaming industriji sa preko 350 zaposlenih a srpska kancelarija vodi razvoj njenog najuspešnijeg proizvoda – AskGamblers.com.

Ove nedelje objavljujemo drugi deo razgovora sa Nikolom. Prvi deo je bio posvećen startap ekosistemu. U drugom sa Nikolom prolazimo korak po korak na putu startapa ka investiciji. Možete očekivati da smo se dotakli svega – od motivacije, preko misije do izbora pravog investitora za vas!

*Produkciju i sam razgovor vodila je Andreja Koršič. Dizajn zvuka i montažu potpisuje Jovana Tošić.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *