fbpx

U današnjoj, 5. epizodi podkasta „StartUP – Put uspeha“ imali smo čast i zadovoljstvo da razgovaramo sa Nikolom Teofilović!

Nikola Teofilović se specijalizovao u oblasti digitalnih medija i iGaming-a. Sa dvadeset godina internacionalnog iskustva na liderskim pozicijama, Nikola se pre tri godine vratio u Beograd. Bio je spreman da startap ekosistemu i tech sektoru donese iskustvo, razvoj talenata i prilike za razvoj savremenih menadžerskih kompetencija. Trenutno se nalazi na poziciji generalnog menadžera, upravljajući tim od preko 70 ljudi u Catena Media kompaniji.

Catena Media je vodeća online „lead generation“ kompanija u iGaming industriji sa preko 350 zaposlenih a srpska kancelarija vodi razvoj njenog najuspešnijeg proizvoda – AskGamblers.com

Kako inovativni duh u Impact Hub-a nikada ne miruje, ove nedelje u našem podkastu predstavljamo novinu! Razgovor sa Nikolom ćemo objaviti u dva dela! U prvom delu bilo je reči o prednostima domaćeg tržišta za tech sektor u odnosu na vodeće tech habove u svetu kao i zašto je važno da je “srce” proizvoda u Srbiji. 

O čemu smo razgovarali u drugom delu, uključite se sledeće srede da poslušate!

*Produkciju i sam razgovor vodila je Andreja Koršič. Dizajn zvuka i montažu potpisuje Jovana Tošić.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *