fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

U novoj epizodi DijaLOGa gostuju izv. prof. dr. sc. Ana Leko Krhen i mag. logoped. Antea Šalinović, koje će slušatelje pobliže upoznati s grupnim logopedskim terapijama za odrasle osobe koje mucaju. Kako se grupne terapije razlikuju od grupa podrške, jesu li učinkovitije od individualnih terapija te tko ih može provoditi, saznajte u četvrtoj epizodi sezone.

Ana Leko Krhen od 2005. godine zaposlena je na Odsjeku za logopediju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje trenutno radi kao izvanredni profesor. Područje interesa i rada vezano je uz djecu i odrasle osobe koje mucaju te je na tu temu objavila niz znanstvenih i stručnih radova. Uz znanstveno-istraživački rad i rad u nastavi, aktivno sudjeluje u kliničkom radu Nastavno-kliničkog centra pri Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu.

Antea Šalinović diplomirala je 2022. godine i trenutno radi u Nastavno-kliničkom centru Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta kao stručna suradnica u sklopu Logopedskog kabineta.

Osigurajte nastavak DijaLOGa malom donacijom: http://www.buymeacoffee.com/podcastdijalog