fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

„Ne morate da birate između rasta i unapređenja vašeg poslovanja i razvoja vaših zaposlenih. Ja Vam pomažem da uradite oba“, rečenica je koja u najkraćim crtama opicuje našu gošću druge epizode „Teal leader hub“ podcast-a.

Ana Stevanović, doktor medicine, rođena je u Nišu, u Republici Srbiji. Diplomirala je stomatologiju na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu, a tokom studiranja bila je aktivna kao predsednica Evropske asocijacije studenata stomatologije. Nakon što je provela nekoliko godina u stomatološkoj ordinaciji, Ana je dobila stipendiju da se pridruži master programu za menadžment, ekonomiju i politiku u zdravstvu (MIHMEP) u SDA, Bocconi, Milano, Italija.

Nakon što je diplomirala, preselila se u Luzern u Švajcarskoj, gde je radila kao šef stručnog obrazovanja u Curaden AG, švajcarskoj kompaniji za oralnu negu. Njena strast za obrazovanjem i ljudskim razvojem dovela ju je do toga da 2018. postane sertifikovani konsultant Instituta Proctor Gallagher, i od tada trenira pojedince i grupe. Ana se bavi japanskim borilačkim veštinama od srednjoškolskih dana (trenutno trenira u Bujinkan Buiu Dojo u Cirihu), a trenutno je na 7. Dan u Bujinkanu.

2017.godine, Ana započinje sopstveni biznis. Osnivač je kompanije „Stevanovic Consulting GmbH“ sa sedištem u Luzern-u u Švajcarskoj, a konsultantske usluge iz svoje oblasti trenutno pruža u preko 60 zemalja.

Sa Anom u studiju razgovara Milica Živković, preduzetnica i vlasnik agencije  @vasilicaoffice3281 


tLHub Podcast je podcast koji duboko zaranja u svet biznisa, prodaje, timskog rada i liderstva. Svaka epizoda donosi inspirativne priče, stručne savete i najnovije trendove iz poslovnog sveta.

Svakog petka nova priča. Pratite nas na našem Youtube kanalu ili na platformama za audio distribuciju medijskog sadržaja: Deezer, Spotify, Apple podcast.

Pratite nas i na našim kanalima na društvenim mrežama:
– Instagram: https://www.instagram.com/tlhubcast
– Facebook: https://www.facebook.com/vasilicaoffice
– TikTok: https://www.tiktok.com/@tlhub.podcast