fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Interesuje vas virtuelna kancelarija? Onda je Otvaranje firme .com pravo mesto za vas! 

Virtuelna kancelarija u Beogradu – prvi mesec besplatno pozivom na podcast Priče iz dijaspore. Otvaranje firme u Srbiji za strance, kao i za domaće državljane, možete naručiti online.

Da li ste već čuli za Balkanski kutak? Balkanski kutak je platforma koja okuplja celu ex-Yu dijasporu na jednom mestu. Zanima vas gde je najbliži ex-Yu restoran, naš advokat, doktor, sportski klub, kada je sledeća svirka ili dečija priredba? Posetite Balkanski kutak . com i jednim klikom pronađite ex-Yu dijasporu i njene događaje u Vašem okruženju.

Trenutno možete pronaći ex-Yu dijasporu u Berlinu, Hamburgu i Nirnbergu, a uskoro i u ostalim gradovima Nemačke a i širom sveta. Registrujte se na Balkanski kutak . com i utičite na dalji razvoj i širenje platforme vašim konstruktivnim pitanjima i sugestijama.

Jednokratne donacije za dalji razvoj podcasta Priče iz dijaspore možete ostvariti putem PayPala 

Ove nedelje na podcastu Priče iz dijaspore se bavimo izdavačkom industrijom u Londonu, ali malo i preciznim alatima i umetnošću moje današnje gošće Nataše Delić.

Sa Natašom sa razgovarao o njenim studijama primenjene umetnosti u Hagu, iseljavanju za Veliku Britaniju i master studijama u oblasti izdavaštva, početnim koracima u izdavačkoj industriji, žigovima i intelektualnoj svojini, kao i za sam kraj o njenom današnjem poslu – pomaganju porodičnog biznisa koji se bavi proizvodnjom i distribucijom preciznih alata. Uživajte!

Priče iz dijaspore možete gledati i na YouTube-u