fbpx

U ovoj, 11. epizodi sledi vam nastavak na prošlonedeljni live specijal sa našeg septembarskog WE Founders Meetup-a

Impact Hub Belgrade imao je priliku da 5. septembra na WE Founders Meetup-u bude domaćin liderkama, preduzetnicama i mentorkama. Ženama sa kojima ima priliku da sarađuje na različite načine, a sada i da ih okupi na jednom mestu.

U drugom delu epizode slušajte pažljivo jer smo sa ovim fenomenalnim ekspertkinjama detaljno razgovarali o regulativi, kako korporacija može da podrži startap na putu skalabilnosti kao i koje su prednosti razvijanja mentorstva između liderki korporativnog sveta i osnivačicama startapa.

I u ovoj epizodi imaćete priliku da na datu temu čujete: Zoju Kukić – programsku direktorku Digitalne Inicijativu Srbije, Maju Perović Lazarević – osnivačicu Market Republic, Svetlanu Tešić – članicu odbora AFA mreže, Gordanu Đurđević – predsednicu odbora za javno zagovaranje Udruženja poslovnih žena, Sandru Nešić – menadžerku programa ICT Hub-a, Milu Milenković – šeficu službe za digitalne inovacije Telekoma Srbija i Ivanku Milenković – osnivačicu Sistema Ekofungi.

Sviđa vam se tema i želite da znate više o WE Founders zajednici? Pročitajte više na stranici namenjenoj upravo vama OVDE!

*Produkciju podkasta i sam Meetup vodila je Andreja Koršič. Dizajn zvuka i montažu potpisuje Jovana Tošić.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *