fbpx

U 89. epizodi Pojačalo podkasta, gost Ivana Minića je Nemanja Blažić – fristajl košarkaš, jutjuber i influenser. Tricky nas vodi kroz svoj prvi susret sa košarkom, prve košarkaške korake, ali i kasnije otkrivanje trikova, kao i o trenerima i njihovim zastarelim metodama treniranja, koje su ga na kraju navele da digne ruke od košarke i u potpunosti se posveti fristajlu.

Dalje Tricky se podseća dana kada se sav mukotrpan rad i trud isplatio, kada je u sklopu Adidasove promocije izvodio svoje poteze i trikove, i njima raspametio sve prisutne, kao i specijalnog gosta, NBA zvezdu Derika Rouza. Čestitke od strane nekadašnjeg MVP igrača, ali i oca, za nastup vidi kao svojevrsnu potvrdu uspeha, ali i potencijal da ova priča može da bude nešto mnogo više od samog hobija.

Zašto je odlazak na jednomesečnu turneju po Venecueli, druženje sa predsednikom države, igranje po sirotinjskim krajevima, ali i u tamošnjem najstrožem zatvoru, za njega zapravo predstavljao ostvarenje sna.

Za kraj, Tricky priča o svom Jutjub kanalu, planu i programu rada na istom, te ujedno daje savete mladima koju bi da se opredele ili već jesu za ovakav način života i rada.

Teme u podkastu:
– Uvod
– Od malena sa loptom u rukama
– Prvi košarkaški koraci
– Atipični među nama
– Držati korak sa vremenom
– Potvrda uspeha
– Više od hobija
– Ostvarenje sna
– Bavljenje sportom danas nije “in”
– U konstatnosti leži ključ

Pročitajte transkript ove epizode: https://bit.ly/2Jn6Lwn

Posetite naš sajt i prijavite se na našu mailing listu: http://bit.ly/2LUKSBG

Prijavite se na naš YouTube kanal: http://bit.ly/2Rgnu7o

Pratite Pojačalo na društvenim mrežama:
Facebook: http://bit.ly/2FfwqCR
Twitter: http://bit.ly/2CVZoGr
Instagram: http://bit.ly/2RzGHjN

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *