fbpx

EP 080: Srđan Erceg, sportski komentator, marketar, robotičar – Pojačalo podcast

U 80. epizodi Pojačalo podkasta, gost Ivana Minića je Srđan Erceg, sportski komentar na Sport Klubu i direktor “Huge Media” marketinške agencije. Glas auto-moto sporta na ovim prostorima najpre govori o srednjoškolskim danima u Politehničkoj, koja je iznedrila mnoštvo uspešnih ljudi sa kojima je delio klupe i koji su mu u mnogome pomogli da se pronađe u tim teškim 90-im godinama prošlog veka, kao i tehnologijom koja je za njega osnov svega.

U nastavku Srđan govori o svom prvom poslu i uplovljavanju u svet novinarstva. Poseban naglasak ovde je na pisanju i važnosti u životu savladati tu veštinu, te koliko mu je to umeće dalje pomoglo u karijeri.

U drugom delu na red dolazi njegov angažman u “Direct Media”, gde bez usturčavanja govori o svemu do najsitnijih detalja. Izgled i razvoj tržišta advertajzinga, političke konotacije, print media, magazini “Lisa” i “Gloria”, najbolje pozicije za oglašavanje, i, naravno, ne zaboravimo, važnost baratanja Excelom – samo su neke od pokrivenih tema.

Premda će se ljubitelji auto-moto sporta osetiti uskraćenim, Srđan je ipak za kraj obećao da će se vratiti nekom drugom prilikom, i naširoko govoriti o svom komentarskom poslu, kao i o svojoj marketiškoj agenciji.

Teme u podkastu:
– Robotičarski dani
– Tehnologija kao osnova svega
– Prvi posao: Svet novinarstva
– Prvi privatan biznis i odmah krah
– Ulazak u svet marketinga
– Ubrzani razvoj tržišta advertajzinga
– Kad povučeš crtu

Pročitajte transkript ove epizode: https://bit.ly/2G9Hkg2

Posetite naš sajt i prijavite se na našu mailing listu: http://bit.ly/2LUKSBG

Prijavite se na naš YouTube kanal: http://bit.ly/2Rgnu7o

Pratite Pojačalo na društvenim mrežama:
Facebook: http://bit.ly/2FfwqCR
Twitter: http://bit.ly/2CVZoGr
Instagram: http://bit.ly/2RzGHjN

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *