fbpx

EP 075: Janko Stanković, marketing menadžer KK Crvena zvezda – Pojačalo podcast

U 75. epizodi Pojačalo podkasta, gost Ivana Minića je Janko Stanković – marketing menadžer KK Crvena zvezda. Klub sa Malog Kalemegdana poslednjih osam godina beleži zapažene rezultate što u regionalnom, što u najelitnijem evropskom takmičenju – Evroligi. No, to nije jedino takmičenje koje se odvija u njegovom okviru. Osim na terena, nadmetanja ima i na polju marketinga, odnosno klupskih marketing timova, a Janko je pravi čovek da govori na tu temu. Iz prve ruke najpre dobićete uvid u model poslovanja beogradskog kluba, a potom i kako teku pripreme za jedan projekat, tj. u ovom slučaju utakmicu, iz perspektive marketinga, i to sve začinjeno uspešnim primerima akcija koje su organizovane, a koje su iste dovele do toga da se marketing strategija kluba iz godine u godinu probija k samom vrhu i na kraju ove sezone osvoji drugo mesto.

Drugi deo je rezervisan za osvrt na saradnju sa Evroligom, te kako marketing tim sa malim budžetom može prvo da privuče pažnju organizacije, a potom i zadobije poverenje iste i izbori se za svoje mesto pod suncem. Takođe, Janko će se dotaći i igrača, koji su viđeni kao brend ambasadori, te koliko on i njegove kolege ulažu vremena i truda u radu sa njima na polju komunikacije sa medijima, priprema za učestvovanje je u raznoraznim klupskim akcijama i mnogim drugim stvarima.

Za kraj su ostali planovi za novu sezonu, koji se kuju u više verzija, imajući u vidu aktuelnu situaciju sa pandemijom virusa korona.

Teme u podkastu:
– Ulazak u celu priču
– Prvi koraci
– Samoodrživi model
– Organizacija utakmice: pre i posle
– Aktivnosti koje su privukle pažnju
– Ko čini marketing tim Zvezde
– Saradnja sa Evroligom
– Igrači kao brend ambasadori
– Planovi za novu sezonu

Pročitajte transkript ove epizode: https://bit.ly/2CP7LWW

Posetite naš sajt i prijavite se na našu mailing listu: http://bit.ly/2LUKSBG

Prijavite se na naš YouTube kanal: http://bit.ly/2Rgnu7o

Pratite Pojačalo na društvenim mrežama:
Facebook: http://bit.ly/2FfwqCR
Twitter: http://bit.ly/2CVZoGr
Instagram: http://bit.ly/2RzGHjN

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *