fbpx

U ovonedeljnoj epizodi Pojačalo podkasta gost Ivana Minića je Stefan Lalić jedan od osnivača poslastičarnice zdravih slatkiša “Ćao Šećeru”. Tokom razgovora saznaćemo šta je bilo presudno da jedan perspektivni sportista postane pisac, zašto rad u marektinškim agencijama nije za svakog ko voli da piše, i kako je njegova ljubav prema kulinarstvu i dobroj hrani uticala na to da se posveti proizvodnji zdravih kolača i torti.

Saznaćemo i to koji su prvi koraci kada je u pitanju otvaranje radnje koja se bavi proizvodnjom hrane, zašto ne treba da vas bude sramota da potražite savet, koji su izazovi kada je u pitanju zapošljavanje, obuka i zadržavanje radnika, kako ugostiteljstvo može da bude i biznis sreće i zašto je važno imati jasnu viziju i strategiju daljeg razvoja svoje firme.

Teme u podkastu:
– Kako je fudbaler postao pisac
– Ulazak u svet marketinga i copywriting
– Prelazak u preduzetničke vode i nastanak “Ćao Šećeru”
– Prvi koraci i prvi izazovi sa kojima se suočava neko ko započinje proizvodnju hrane
– Otvaranje poslastičarnice i važnost pravilnog izbora strategije daljeg razvoja
– Zašto su radnici pravo lice firme
– Planovi za budućnost “Ćao Šećeru”

Pročitajte transkript ove epizode: https://bit.ly/2UfhbB8

Posetite naš sajt i prijavite se na našu mailing listu: http://bit.ly/2LUKSBG

Prijavite se na naš YouTube kanal: http://bit.ly/2Rgnu7o

Pratite Pojačalo na društvenim mrežama:
Facebook: http://bit.ly/2FfwqCR
Twitter: http://bit.ly/2CVZoGr
Instagram: http://bit.ly/2RzGHjN

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *