fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Razgovarao sam sa Andrejom Antanasijevićem iz Koradžija o
istoimenom zanatu – šta znači biti treća generacija koradžija, šta sve imaju u svojoj ponudi i po čemu se razlikuju od ostalih… kako izgleda proizvodnja kora za pitu, gibanicu i baklavu i koje su razlike između ovih kategorija? O mlincima i tarani kao tradicionalnim proizvodima i o tome  koliko kilometara prelaze majstori za kore kružeći oko stolova u proizvodnji i zašto uvek u istom pravcu?

Produkcija: www.podcast.rs

Partneri: www.metro.rs

Poslušajte ceo razgovor i podelite sa nama u komentarima
vaše utiske i pitanja.. a pre svega – opustite se i uživajte!

Podržite kreiranje podkasta na BuyMeACoffee ili Patronu i
uživajte u ranom pristupu epizodama kao i ekskluzivnim bonus sadržajima:

https://www.buymeacoffee.com/umamisegrt

https://www.patreon.com/umamisegrt