fbpx

Šta je specialty coffee i kako je dospela na srpsko tržište, te šta je sve potrebno da bi se obična šoljica turske kafe zamenila šoljicom kafe najvišeg kvaliteta, samo su neke od tema o kojima Ivan Minić i Radoslav Plešinac razgovaraju u 36. epizodi Pojačalo podkasta.

Saznajte i kako je Kraljevo postalo rodno mesto specialty coffee u Srbiji, šta vam je sve potrebno da biste otvorili kafeteriju, i koliki je značaj stalnog usavršavanja i edukacije svih činioca od pržioničara do krajnih konzumenata.

Teme u podkastu:
– Šta je to specialty kafa?
– Otkud specialty kafa u Srbiji
– Edukacija kao najvažniji činilac tržišta
– Srpsko tržište vs. svet
– Budućnost specialty kafe u Srbiji

Posetite naš sajt i prijavite se na našu mailing listu: http://bit.ly/2LUKSBG

Pročitajte transkript ove epizode: http://bit.ly/2kF4OiK

Prijavite se na naš YouTube kanal: http://bit.ly/2Rgnu7o

Pratite Pojačalo na društvenim mrežama:
Facebook: http://bit.ly/2FfwqCR
Twitter: http://bit.ly/2CVZoGr
Instagram: http://bit.ly/2RzGHjN

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *