fbpx

Saša Ševo je trejser i veliki zaljubljenik u parkour kulturu. Kada je po prvi put čuo za parkour sredinom 2000-ih u Kuli, momentalno se zaljubio u ovu veštinu, učio prve lekcije sa kopiranog CDa i padao bezbroj puta pre nego što bi uspeo da izvede željeni pokret.

Niz padova i neuspeha nikada nije zaustavio njegov trud, već je na iste gledao kao na nove izazove i prepreke koje treba prevazići.
Radio je kao parkour instruktor, performer, menadžer, akrobata, fitnes instruktor, čak i prodavac. Povezao je parkour zajednice Srbije i Hrvatske, a putovao je i svetom zarad širenja ove veštine i konstantnog učenja.

Zajedno sa Kristinom Ivković 2011. godine osnovao je Skochypstiks, brend odeće za ljude u pokretu, koji se danas prodaje širom planete.

Saznaćemo kako jedna veština poput parkour-a može da prenese disciplinu i filozofiju u biznis poslovanje, koliko se važnim mogu ispostaviti konekcije iz drugih ogranaka poslovanja i kako je mala, lokalno proizvedena linija specijalizovane odeće za parkour doživela globalnu ekspanziju.

Posetite naš sajt i prijavite se na našu mailing listu: http://bit.ly/2LUKSBG

Pročitajte transkript ove epizode: http://bit.ly/2QB29lO

Prijavite se na naš YouTube kanal: http://bit.ly/2Rgnu7o

Pratite Pojačalo na društvenim mrežama:
Facebook: http://bit.ly/2FfwqCR
Twitter: http://bit.ly/2CVZoGr
Instagram: http://bit.ly/2RzGHjN

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *