fbpx

U ovoj epizodi podkasta Pojačalo Ivan Minić razgovara sa Nebojšom Radovićem, jednim od začetnika digitalnog marketinga u Srbiji. U svoje dugogodišnje iskustvo uspeo je da zabeleži pored rada sa mnogim brendovima, veliki odjek koji je Željko Joksimović napravio u online svetu na Eurosongu i saradnje sa svetski poznatim ljudima poput Arnolda Švarcenegera i Žoze Murnja. Godinama unazad, Radović radi u San Francisku gde se za mnogo veće tržište bavi mobilnim marketingom.
Za slušaoce Pojačalo podkasta, sagovornik otkriva koje su prednosti studiranja u Americi, kako dobro napravljen CV može da vam utiče na karijeru, šta je potrebno da znate ako želite da napravite globalnu kompaniju i zašto je najteži posao napraviti novi proizvod.

Nebojšine preporuke za čitanje:
1. Eric Ries – Lean Startup je legendarna knjiga i na jednostavan način vas uvodi u svet metrika koje su potrebne za svaki startup.
2. Principi – Rej Dali je sjajna knjiga koja objašnjava na koji način se gradi skalabilna organizacija i vrhunski timovi. Možete da pročitate i samo Životne principe dovoljno je da se razume koncept.
3. Andrew Chen piše odličan blog o tehnološkom marketingu i „growth-u“ već godinama i moja preporuka za praćenje njega
4. Ako vas interesuje kako funkcionišu freemium biznis modeli i „mobile first“ kompanije topla preporuka za MobileDevMemo.com koji vodi moj kolega Erik Seufert.
5. Za praćenje trendova u tehnologiji već godinama redovno čitam: https://www.ben-evans.com/

Posetite naš sajt i prijavite se na našu mailing listu: http://bit.ly/2LUKSBG

Prijavite se na naš YouTube kanal: http://bit.ly/2Rgnu7o

Pratite Pojačalo na društvenim mrežama:
Facebook: http://bit.ly/2FfwqCR
Twitter: http://bit.ly/2CVZoGr
Instagram: http://bit.ly/2RzGHjN

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *