fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Send us a Text Message.

Poznati bosanskohercegovački kickboxer teške kategorije Dževad Poturak „BH Machine“ ovog ponedjeljka je gost nove epizode Davcasta by Oslobođenje.

Svjetski prvak u borilačkim vještinama, čovjek koji je utjecao na K1 sportove kako u popularnosti tako i u njihovoj promjeni, ponosno je nosio zastavu Bosne i Hercegovine u brojne države i skoro na sve kontinente.

U Davcastu je pričao o svom djetinjstvu i koji su ga sportovitada zanimali, o svojim, kako on kaže, slatkim ali mukotrpnim početcima, kada niko nije znao da li će uspjeti, a kamo li dosegnuti vrh kickbokserske scene.

Prije nekoliko godina Poturak je bio podvrgnut teškoj operaciji srca, doktori su bili saglasni – to je kraj karijere. Što je na kratko i sam Poturak prihvatio. Nakon nekog vremena ipak je promijenio mišljenje i kazao kako je to ustvari samo novi početak, te je iza tako teške operacije postavio neke nove rekorde.

Support the Show.

Čitajte nas na: https://www.oslobodjenje.ba FB :https://www.facebook.com/oslobodjenjeba IG: https://www.instagram.com/oslobodjenj… Twitter: