fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

🧑‍🚀🎙 Moj današnji gost se zove Stefan Tošović. Stefan je diplomirani novinar i komunikolog iz Beograda, iza kojeg je decenija rada u različitim tipovima medija, od televizije, preko uređivanja magazina poput Men’s Healtha i Biz Life-a, do angažmana u kreativnoj industriji i pisanja scenarija za marketinške kampanje. On je autor emisije “Akcijanje”, u kojoj bez rezerve, neposredno kroz akciju, u susretu sa visprenim i umešnim ljudima, isprobava različite sportove, aktivnosti i veštine. Pored same emisije Stefan takođe vodi i blog koji je nastao kao dopuna i podrška “Akcijanju” i mesto na kom, i kroz pisanu formu, deli svoje akcije, iskustva, zapažanja i poruke.

Iako za sebe kaže da je istinski normalac, ja lično Stefana smatram stamenim svetionikom koji se opire destruktivnim talasima lažnih vrednosti, mediokriteta i nametnutih standarda. Njegova misija da na pametan način spoji sport i medije dovela ga je do pozicije čoveka koji daje prostor diskretnim herojima i ljudima koji su bolja strana našeg društva. On nas kroz svoju emisiju i projekat “Akcijanje” vraća suštinskim vrednostima čovečnosti i svima ukazuje na onaj uzbudljivi deo detinjstva u kom su postojale beskrajna znatiželja i inspiracija prema životu i kada je sve bilo moguće.

U današnjoj epizodi smo se dotakli raznih važnih tema koje su usko vezane sa Stefanov lični i profesionalni život kao što su: kultura, svest i svesnost, duh i telo, rekreacija, sport, borilačke veštine, sportsko penjanje, zdrav život, ljudskost, motivacija, disciplina, lični razvoj i još dosta toga.

Ono što od nas od naših snova, ciljeva i života avanture deli je uglavnom PRVI KORAK i najiskrenije se nadam će ova epizoda upravo taj korak pokrenuti u nekima od nas. Uživajte 🌞

🔗 LINKOVI IZ OVE EPIZODE:

Zvanični Instagram nalog Stefana Tošovića:
https://www.instagram.com/akcijanje_u_akciji/

Emisija „Akcijanje“:

Zvanični vebsajt „Akcijanje“:
https://www.akcijanje.com

Film „Free Solo“:
https://www.imdb.com/title/tt7775622/

🎧🎙SLUŠAJ AUDIO EPIZODE KOSMIČKIH PUTNIKA:
Apple Podcasts: https://apple.co/43mtnA5
Google Podcasts: https://bit.ly/46E59Es
Spotify: https://bit.ly/46HAvdi
Podcast.rs: https://podcast.rs/show/kosmicki-putn…

👇ZAPRATI KOSMIČKE PUTNIKE:

YOUTUBE: / @kosmickiputnici

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kosmicki_pu…

E-MAIL: kosmickiputnici@gmail.com

#akcijanje #rekreacja #sport #stefantosovic