fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Goran Bogunović je pisac sadržaja (copywriter), preduzetnik i digitalni kreator. Jedan je od 4 koautora Buckast podkasta

Goran je na ovim prostorima jedan od pionira pisanja sadržaja za potrebe internet prezentacija i optimizacije istih za bolje rangiranje u pretragama na internet pretraživačima (SEO) kao što je Google. Dugi niz godina je uspešno sarađivao sa brojnim stranim i domaćim klijentima.

Sa Goranom sam se intenzivno povezao u trenutku kada je nestala Tijana Jurić. On, kao njen ujak, koordinisao je informisanje i izveštavanje putem digitalnih kanala, i svi smo želeli da pomognemo. Nažalost bez uspeha.

Koje je posledice to ostavilo na njegov život pričali smo često u našim druženjima, a hteli smo da nešto od toga dokumentujemo i ovde. Goran veruje da su depresija i razna druga psihička oboljenja previše stigmatizovana u društvu i da je važno o njima pričati. Tome smo posvetili ovaj podkast.

https://www.instagram.com/thedjed
https://www.facebook.com/GoranBogunovic/

– – –  💳  Podržite podkast:

https://www.patreon.com/ivancosic

https://paypal.me/ivancosic

🔗  Pridružite se networking grupi:

https://www.facebook.com/groups/josgrupajedna

Podrži život – pošalji SMS na 5757

– – –  ☕️   Sponzorstvo:

Prvi sponzor podkasta je Beanz kafa. Beanz želi da bogat svet kafe učini pristupačnim svima nama. Njihovu ponudu možete pogledati na linkovima ispod.

https://beanzcafe.co.rs/

https://www.instagram.com/beanzcafe_serbia

https://www.facebook.com/BeanzCafeSerbia/

– – –

Drugi sponzor podkasta je Scandinavian Design Centar, koji osmišljavaju idejna rešenja za Vaš radni prostor sa proizvodima koji su nastali u Skandinaviji s ljubavlju.

https://scandinaviandesign.center/

https://www.instagram.com/scandinavian_design_center/

https://www.facebook.com/scandinaviandesign.center/

Naručite sjajne proizvode za brijanje i negu brade uz promo kod JPJ15 od mojih prijatelja https://www.groomingmasters.rs/

– – –

Još podkast jedan je podkast Ivana Ćosića u kojem sa svojim prijateljima razgovara o aktuelnim stvarima iz svakodnevice i poslovnog okruženja.

Podrška:

Hana Kazazović https://cyberbosanka.me/

– – –  👍  Društvene mreže

[ i ] https://www.instagram.com/jospodkastjedan/

[ f ] https://twitter.com/jospodkastjedan/

[ t ] https://www.facebook.com/jospodkastjedan/