fbpx

17 comments on “Danas Podcast 26. april – Relaksacija mera

 1. Некитамоизеу каже:

  Сјајна емисија,наставите само!!!

  1. Boris каже:

   Prava stvar. Pogodak u centar. Ako se po jutru dan poznaje… Nastavote samo tako.

  2. Natasa Jankovic каже:

   Bravo!

 2. Draga Vlaisavljević каже:

  Hteo bi i koku i jaje , a ne uklapa se , izbore za Vidovdan i izolaciju za kovid – 19

 3. Slavica каже:

  Model Švedske,Danske,je mnogo bolji od našeg.Mnogi su preplašeni i mnogo su tome doprineli mediji.Više verujem dr.Nestoroviću,lekaru sa dugogodišnjim iskustvom i njegova objektivnost i pozitivno gledanje na ovu situaciju u našoj zemlji,je sasvim ok.A.pitam se gde su bili ovi lekari iz kriznog štaba prošle god.kada je isto vladao virus,nije se moglo do lekara opšte prakse na pregled danima,sa istim ovim simptomima virusa,pa se na kraju išlo u privatnu praksu kod lekara.Kada bi pogledali statističke podatke u Srbiji,sigurno je bio sličan broj umrlih.Ali tada nikoga to nije brinulo.Ja lično jedva čekam da se sve ove mere ukinu i da se vratimo u normalu,jer sa prvim toplim danima virus nestaje i neće ga biti,a i ako ga bude,biće mnogo blaži,jer imamo imunitet,bar mnogi od nas.Pozdrav

 4. ZoinMihailo каже:

  Vlada nam daje po 100 evra.
  Da zažmurimo da su normalni, morali bi više da odreše kesu.

 5. IZVANREDNA PRIČA.Divim se Vašem dijalogu.Kao Univerzitetski profesor,citiram jednu od mudrosti velikog Duška Radovića:”Na mladjima svet ostaje,kada to stariji odluče da im predaju”Ja sam to i pre ovog trenutka odlučio, a to ovom prilikom potvrdjujem.

 6. zorica каже:

  Zasto novinari ne pisu vise o diskriminaciji osoba iznad 65godina.Zasto ne komentarisete odluku koju ni jedna zemlja nije uvela.Ucesce zarazenih iznad 60 godina u ukupnom broju ,je 30 posto,zvanican podatak..Uglavnom su to osobe smestene u domu za stare i osobe sa hronicnom bolesti.Ostali su zrtve nevidjene diskiminacije.uskraceno je osnovno pravo na zivot,sunce.

  1. Omniolog каже:

   Odlicno pripremljena emisija, lepo je tekao razgovor – prvi put da cujem o ovim temama otvoren razgovor mladih ljudi… malo vam/nam je 20min 🙂

 7. Marko каже:

  Odlično vam je ispala prva epizoda, samo nastavite 🙂

 8. Andrija каже:

  Odlicna prva epizoda. Da li mozete da dodate podrsku za Pocket Casts u narednom periodu?

 9. Janko каже:

  Наставите, не само због овог лудила што нам ови приређују. Људима је потребан глас другог човека.

 10. Janko каже:

  Ej ja sam bas namerno piso cirilicom i ovo mi ga prebaci na latinicu. Mogli bi uvesti i cirilicu molim

 11. Dražen каже:

  Pohvaljujem podkast, važno je postaviti prava pitanja i o njima otvoreno porazgovarati, što je nažalost postala retkost u našem javnom životu.

 12. Mihailo каже:

  Srećan početak i nastavite dalje – kada prođe početna treba biče tečnije i opuštenije.
  U vezi jedne od tema: predlažem da se svi članovi i simpatizeri SNS-a javno odreknu tih 100 € i daju ih svom vođi, a da ih svi mi ostali uzmemo i radimo sa time šta hoćemo.
  Srećno Draži večeras u Utisku!

 13. bule каже:

  Država se neće skoro vratiti u normalu, sa ili bez korona virusa. Mi već devetu godinu ne živimo u normali. Ova vlast jednostavno ne ume da vodi državu, ne poštuje svoje građane, već samo represijom , komunističkog tipa želi da postigne neki rezultat. Mere se moraju ublažiti, ali jako postepeno uz jasne planove koji mi nemamo, već ćemo popuštati stihijski, što nam se može vratiti u drugom talasu.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *