fbpx

Cifre nikada ne lažu. Tržište digitalnog marketinga u Srbiji iz ugla ADEX izveštaja | DigiTalk EP09

Do sada smo dosta sa našim sagovornicima u podcastu pričali o tome gde se nalazi tržište digitalnog marketinga u Srbiji danas, šta se radi dobro, šta može bolje. U ovoj epizodi imali smo priliku da od Igora Černiševskog dobijemo potpuno jasan uvid u to kakvo je stanje digitalnog oglašavanja u Srbiji u poslednjih godinu dana kroz informacije iz ADEX izveštaja koji je radna grupa strukovne organizacije IAB Srbija radila poslednjih meseci, a prezentovala prošle nedelje na Digital Day konferenciji.

Osim uvida u cifre i brojke, Igor je zahvaljujući svojoj ekspertizi i znanju dao fenomenalne zaključke, predikcije i objašnjenja kada je ova industrija u pitanju. Jedan veoma pitak, sažet, koncizan ali i konkretan razgovor sa jednim od najvećih stručnjaka digitalnog marketinga u Srbiji, ali i šire.

Teme u podkastu:
– Uvod i predstavljanje
– Digital Day & Adex izveštaj
– Šta nam kažu podaci, gde i kako su se trošili budžeti kada je digital u Srbiji u pitanju
– Kako koristimo i kako se oglašavamo na društvenim mrežama
– Apple vs. Facebook
– Oglašavanje na Viberu
– Mastercard (promo)
– E-Commerce eksplozija u periodu Korone
– Performance marketing u Srbiji
– MasterBox (promo)
– Edukacija tržišta
– Gde su prilike za srpsku digital scenu
– Kako se edukovati i usavršavati

Prijavite se na naš YouTube kanal: https://bit.ly/3uWtLES

Posetite naš sajt i prijavite se na našu mailing listu – https://www.digitalk.rs

Pratite DigiTalk.rs na društvenim mrežama:
Facebook: https://www.facebook.com/Digitalk.rs
Instagram: https://www.instagram.com/digitalk.rs/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/digitalkrs

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa. U narednom periodu imamo podršku sledećih kompanija:

1. Pokrovitelj podkasta: OTP banka – https://www.otpbanka.rs/

2. Partner podkasta: Mastercard https://www.mastercard.rs/sr-rs/consumers/offers-promotions/kes-bek.html?fbclid=IwAR2V78abeko-URnnYNKdEL-eLzPCiFXjBosGQf490mO9uvB5hTaOADDgFqc

3. Partner podkasta: Masterbox – https://masterbox.rs/
Masterbox je online platforma za edukaciju o digitalnom marketingu i biznisu.
Program je koncipiran tako da učite po vašoj meri: u koje vreme želite, sa bilo kog uređaja i redosledom koji vam odgovara. Naši predavači su najbolji ljudi iz svojih oblasti, koji vas uče konkretne stvari na primerima. Ako ste makar malo u digitalu, već znate za sve njih: Istok Pavlović, Ivan Bildi, Darko Brzica, Robert Petković…
Po jednoj ceni (može i na rate), dobijate pristup SVIM kursevima koji su na platformi, ali i svim novim koje u međuvremenu dodamo.
Ako želite da ostvarite dva meseca pristupa gratis, ukucajte promo kod digitalk prilikom registracije i počnite sa učenjem već danas.

4. Prijatelj podkasta: kompanija Idea – https://online.idea.rs/
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

U narednom periodu, u svakoj od DigiTalk epizoda delićemo po dve knjige izdavačke kuće Finesa (https://www.finesa.edu.rs/). U ovoj epizodi deliko dva primerka knjige FOMO – Strah od propuštanja.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajt poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene na sajtu.

Od ove epizode u meri u kojoj mi možemo, podržavamo jednog malog proizvođača – NekShop – https://www.nekshop.com/
Pogledajte njihov online shop, velika kreativnost i dobar dizajn, a njihove majice će Vlada nositi u epizodama u narednom periodu.