fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Rakijapod

AutorDejan Veljović

Rakija je život! Sve o našem nacionalnom brendu čućemo od ljudi kojima je rakija u srcu! Destileri, vlasnici destilerija, tehnolozi, novinari, ugostitelji, ljubitelji žestokih pića, naučnici, doktori... Svi zajedno u službi podizanja kulture i vraćanja rakije na pijedestal koji joj pripada.
Hajde da zajedno stvaramo novu istoriju nacije kroz uživanje u piću po kojem smo prepoznatljivi i po kojem smo drugačiji i autentični, autohtoni i moderni u isto vreme.
Rakijapod će promovisati prave vrednosti, Rakiju i njene zaljubljenike, prirodu i tradiciju, ali nećemo zaboraviti ni stvaranje dodatne vrednosti i razvoj Rakije kroz biznis poštujući sve principe ljudskosti, morala i duha našeg naroda!

Ćevapi i Rakija, koja je veza? Napraviti dobar ćevap je zanat. Sve tajne srpskog ĆEVAPA.

Sjani Zdravko, dosadila mu pekara, zavoleo ćevap i krenuo da traži ukus koji je osetio u legendarnoj kafani Grmeč. Kažu nekad je sve bilo ukusnije i lepše… Zdravko kaže da tako mora biti i sada. Zavrnuo je rukave i krenuo je u potragu. Pogledajte šta je u stvari ĆEVAP i kako ko ga prepoznati, koji je pravi a koji FAKE, koje mese i koju tajnu krije LOJ, koje su veze ĆEVAPA i RAKIJE…