fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Ilija Ćosić je moj brat i izvršni direktor platforme Iskustva & Preporuke. On i ja se nazivamo “Braća jedinci” i ovakav specijal vas očekuje na svakih 10.000 YT subscriber-a.

Karijeru je započeo kao deo tima konferencije wwvrsac: živi lokalno – radi globalno, a to iskustvo mu je omogućilo da učestvuje u organizaciji drugih događaja. Kao sledeći logični korak, oformio je svoju ekipu koja je bila zadužena za pomoć u pripremi i realizaciji brojnih konferencija od kojih su najpoznatije Inside Conference, TEDx Ušće i TEDx Vršac, kao i IAB Digital Day i MiXX Awards.

Rad u Four Dots agenciji mu je promenio ceo tok karijere dok je radio na nekoliko pozicija, a najvažnije je to što je bio okružen seniorima u digitalnom marketingu i B2B uslugama.

U okviru startapa Skylead vodio je kompletnu prodaju, okupivši tim mladih ljudi koji su pod njegovim vođstvom podigli godišnji prihod trostruko za manje od godinu dana.

Sektor prodaje dopunio je i sektorom razvoja zajednice u agenciji Content Distribution gde je bio zadužen za vođenje njihove zajednice koja je porasla u članstvu za 150%.

Zbog raznovrsnosti i prilagođavanja svakoj poziciji u svojoj karijeri, povereno mu je da u okviru Wireless Medije vodi projekat Iskustva & Preporuke koji je uspešno razvio od ideje do zaokruženog i lansiranog projekta.

https://www.facebook.com/cosankov
https://www.linkedin.com/in/cosankov/
https://www.instagram.com/cosankov/

https://iskustvaipreporuke.rs/

– – –  💳  Podržite podkast:

https://www.patreon.com/ivancosic

https://paypal.me/ivancosic

🔗  Pridružite se networking grupi:

https://www.facebook.com/groups/josgrupajedna

Podrži život – pošalji SMS na 5757

– – –  ☕️   Sponzorstvo:

Prvi sponzor podkasta je Beanz kafa. Beanz želi da bogat svet kafe učini pristupačnim svima nama. Njihovu ponudu možete pogledati na linkovima ispod.

https://beanzcafe.co.rs/

https://www.instagram.com/beanzcafe_serbia

https://www.facebook.com/BeanzCafeSerbia/

– – –

Drugi sponzor podkasta je Scandinavian Design Centar, koji osmišljavaju idejna rešenja za Vaš radni prostor sa proizvodima koji su nastali u Skandinaviji s ljubavlju.

https://scandinaviandesign.center/

https://www.instagram.com/scandinavian_design_center/

https://www.facebook.com/scandinaviandesign.center/

– – –

Još podkast jedan je podkast Ivana Ćosića u kojem sa svojim prijateljima razgovara o aktuelnim stvarima iz svakodnevice i poslovnog okruženja.

Podrška:

Hana Kazazović https://cyberbosanka.me/

– – –  👍  Društvene mreže

[ i ] https://www.instagram.com/jospodkastjedan/

[ f ] https://twitter.com/jospodkastjedan/

[ t ] https://www.facebook.com/jospodkastjedan/