fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

U novoj epizodi „Božidarac Podcasta“ imamo privilegiju da ugostimo izuzetnog gosta, Tadiju Miletića. Tadija nije samo reditelj, dramaturg i motivacioni govornik, već i osnivač organizacije „Kulturni element“ sa bogatim iskustvom u oblasti umetnosti i obrazovanja.

Sa pozicije docenta na Institutu za umetničku igru i na Fakultetu savremenih umetnosti, Tadija Miletić deli svoje znanje i strast prema umetnosti sa studentima, istovremeno oblikujući buduće generacije umetnika. Kao direktor Međunarodnog takmičenja solo pevača „Lazar Jovanović“, doprinosi promociji mladih talenata širom sveta.Kroz svoj rad, Tadija je ostvario ne samo trideset opera, predstava i projekata, već je i stekao reputaciju kao jedan od najinteligentnijih živih Srba, mereno prema standardima Mensa Srbije.

U ovoj epizodi, istražujemo Tadijin put, inspiracije i izazove koje je savladao na svom umetničkom i profesionalnom putovanju. Pridružite nam se dok razgovaramo sa Tadijom Miletićem o umetnosti, obrazovanju i motivaciji, u epizodi koja će vas inspirisati i oplemeniti vašu perspektivu.

Ne propustite priliku da saznate više o jednoj od najistaknutijih figura u savremenoj umetnosti i obrazovanju. Spremite se za inspirativan i edukativan razgovor u devetoj epizodi „Božidarac Podcasta“.

Ako imate neka pitanja ili sugestije, pišite na instagram nalog: ⁠⁠@bozidarcc ⁠⁠ili na mejl: saradnja@bozidarac.rs