fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

U ovoj epizodi podkasta SPOTLIGHT, naša gošća je prijateljica ovog podkasta i njegov najglasniji promoter u Srbiji, Bobana Živanović, PR menadžerka iz Beograda.

Bobana iza sebe ima jako dug radni staž u medijima. Radila je u štampanim medijima, pisala za poznate portale, imala svoju autorsku emisiju na televiziji i vodila informativu na jutarnjem programu. Sve to je radila prije nego je ušla u vode PR i marketinga. Danas već punu deceniju predstavlja poznate ličnosti poput Milice Todorović i Lexington Band-a i dugih uspiješnih javnih ličnosti.

U ovoj emisiji željela je da pored opisa svog trnovitog puta priča i o granicama koje je morala da postavi u momentu kada je dozivjela profesionalni burnout. Priča o momentima kada sve što je nekad izgledalo lako počinje da bude izuzetno komplikovano, a da se strast i želja za poslom polako gubi. Opisuje nam trenutke kada je krenula na intenzivnu psihoterapiju kako bi naučila da postavlja zdrave granice u odnosima sa okolinom, svojim prijateljima, poslovnim saradnicima i estradom uopšte.

Takođe, iznosi ključne segmente iz knjige koja je u njenoj karijeri postala prelomna tačka i zvijezda vodilja u kreiranju kvalitetnih međuljudskih odnosa, a u pitanju je knjiga „Postavite granice, pronađite mir – Kako da se vratite sebi“, poznate psihološkinje i autorke Nadre Glover Tavab (Set Boundaries, Find Peace: A Guide to Reclaiming Yourself by Nedra Glover Tawwab).

Uživajte!

🎙O nama:

Misija ovog regionalnog obrazovnog podkasta jeste da osvijetli brilijantne karijere studenata, preduzetnika, istraživača i inventora koji u tišini svog doma, daleko od očiju javnosti, kreiraju sjajne stvari. Cilj Spotlight Podcast-a je međugranična saradnja i kreiranje platforme za networking i stratešku saradnju na svim naučnim poljima. Takođe, sa akademskog nadograđivanja i internacionalnog iskustva polako i stidljivo pokrećemo teme ličnog i profesionalnog razvoja podstičući proaktivnost i preduzetnički duh. U martu 2022. god. smo snimili prvu epizodu i od tada, na našu sreću, entuzijazam i zadovoljstvo, znamo samo za uspjeh.

Voditelj, snimatelj, montažer i izvšni producent je Janko Škuletić, koji je nakon desetogodišnje karijere u oblasti investicija i saradnje sa investitorima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Bliskog istoka, kao i karijere u bankarstvu, odlučio da se posveti obrazovanju i danas je jedan od vodećih agenata za studentsku mobilnost u regionu Zapadnog Balkana.