fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

U osmoj epizodi Zubcast podkasta, imam čast da ugostim profesora Zorana Lazića, vodećeg stručnjaka u oblasti oralne hirurgije i implantologije kako u našoj zemlji, tako i širom svijeta. Profesor Lazić je dugogodišnji načelnik na Vojnomedicinskoj akademiji za odsjek stomatologija i posvećen je edukaciji stomatologa u oblasti implantologije i regeneracije tkiva.

Profesor nam otvara vrata svoje stomatološke karijere i dijeli svoje početke kao studenta i kasnije kao doktora stomatologije u Beogradu. Kroz njegove priče, otkrivamo kako je izgledalo biti na putu ka postizanju vrhunskih dostignuća u oblasti oralne hirurgije i implantologije.

Profesor Lazić takođe dijeli fascinantnu priču o jednoj od prvih ugradnji implantata u presađenoj kosti u svijetu, koju je izveo 1993. godine. Ova priča ne samo što oslikava njegovu stručnost i inovativni pristup, već i pruža uvid u razvoj implantološke prakse tokom godina.

Osim toga, profesor Lazić nas uči kako se gradi autoritet u svojoj profesiji i kako pratiti prave vrijednosti kako u poslu, tako i u životu. Njegova iskustva i mudrost nude dragocjene lekcije o posvećenosti, integritetu i strasti za kontinuiranim usavršavanjem.

Profesor je organizator Balkan Implant Foruma, događaja koji je od izuzetne važnosti za stomatološku zajednicu. Forum, podržan od strane Oftal-C kompanije, glavnog distributera Zimmer implantata, održaće se 21. maja i 1. juna ove godine u Crown Plazi u Beogradu.

Balkan Implant Forum okupiće predavače iz oblasti regeneracije tkiva, augmentacije i digitalne stomatologije, pružajući izuzetnu priliku za profesionalno usavršavanje i razmjenu znanja među kolegama. Ne propustite ovu sjajnu priliku da čujete najnovije trendove i tehnike iz svijeta implantologije i regeneracije tkiva. Prijavu na Balkan Implant forum možete uraditi ovdje- https://balkanimplantforum.com/

Knjigu „Imedijantna ugradnja implantata“ autora prof. Zorana Lazica i prof. Marije Bubalo možete poručiti putem maila- office@oftalc.co.rs

Website Balkan Implant Foruma- https://balkanimplantforum.com/
Instagram stranica Oftal-C-   / oftal_c_d.o.o  
Website Offtal-C kompanije- https://www.oftalc.co.rs/
Katalog proizvoda- https://drive.google.com/file/d/1oiOs…

Zaprati Zubcast na društvenim mrežama i pritisni subscribe, na taj način podržavaš dalji rad i razvoj Zubcasta i pomažeš da znanje bude dostupno svakome.
Instagram stranica Zubcasta- https://www.instagram.com/zubcast/
Facebook stranica Zubcasta- https://www.facebook.com/zubcast.podc…
Tik-tok:   / zubcast.podcast  
Website- http://www.zubcast.com/ (u izradi)
Kontakt mail- zubcast.podcast@gmail.com

Urednik i domaćin: dr Jovana Lazarević
Grafički dizajn: Anđela Radunović
Video montaža: Jakov Pejov
Snimatelj: Nikola Živanović https://livevideo.rs/snimanje-emisija/
Studio:   / zastava_je_pala_na_nas  

Gledaj vidoe epizodu na YouTube- https://www.youtube.com/watch?v=v20O7uqLjqA&t=2259s