fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Ammar Mešić je mladi srpski glumac koga ste gledali u 800 epizoda „Igre sudbine“, epizodnoj ulozi u „Igri prestola“, kao i u pozorištu. Prošle godine, Ammar je izgubio ulogu u seriji „Igra sudbine“ nakon obraćanja predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na svom Instagram profilu kao i podrške i učešča na protestima „Srbija protiv nasilja“. Danas živi u Beču gde radi na građevini.

U ovoj epizodi, Ammar govori o političnosti i apolitičnosti, principima, i svom vaspitanju. Saznaćete i zašto je on jedna od retkih javnih ličnosti koje javno govore o svom mentalnom zdravlju, šta sve duguje babi i dedi, i kako ga je uloga u filmu za koji nije ni planirao da ode na audiciju ponovo ujedinila sa osobom koju nije video od detinjstva.

U ovoj epizodi razgovaramo i sa logopedom Laviniom Gojkov (sajt, Instagram), koja je specijalizovana za dvojezičnost kod dece emigranata. Olja i Jan pričaju o uskršnjim običajima u Holandiji, polaganju vožnje, kao i o talačkoj krizi u holandskom gradu Edeu, o kojoj je Jan takođe govorio za jutarnji program Nove S.

Podržite Odomaćene!