fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

U ovoj epizodi podcasta ‘Podkast Laboratorija’, istaknula sam zašto je Spotify moj izbor za hostovanje podcasta. Smatram da je Spotify intuitivna i besplatna platforma s kojom sam zadovoljna. Iako priznajem da plaćene platforme nude detaljniju analitiku i opciju dinamičkih reklama, pohvalila sam Spotify zbog lakoće korišćenja, mogućnosti za optimizaciju epizoda i praćenje analitike. Takođe, istakla sam novitete poput zakazivanja objavljivanja epizoda i Q&A sekcije koja omogućava interakciju sa slušaocima. Iako opcija generisanja transkripta na srpskom još uvek nije dostupna na Spotify-u, objasnila sam da ova platforma prati trendove i moguće je da će unaprediti svoje funkcije. Prednost Spotify platforme je u mogućnosti za direktan dijalog sa publikom i detaljnom praćenju statistika koje pomažu u planiranju sadržaja.

Takođe, pohvalila sam opciju snimanja i objavljivanja podcasta preko Riverside.fm i mogućnosti koje ta platforma pruža, pogotovo u pogledu postprodukcije i promocije na društvenim mrežama. Riverside.fm pruža korisne alate za poboljšanje kvaliteta audio sadržaja i olakšava proces promocije na društvenim mrežama. Kroz svoje iskustvo, istakla sam važnost ovih alata za stvaranje visokokvalitetnog i interaktivnog sadržaja koji privlači i zadržava pažnju publike. Kombinacija Spotify platforme za hostovanje i Riverside.fm za snimanje i postprodukciju omogućava mi da efikasno upravljam svojim podcastom i pružim slušaocima najbolje moguće iskustvo.

Ne zaboravite da zapratite  podkast na kojoj god platformi da slušate podkaste i ostavite komentar. Hvala vam što ste ovde i slušamo se uskoro!

Teme koje sam pokrila u ovoj epizodi: 

  • Značaj odgovaraćeg izbora platforme za podkast
  • Razlozi izbora Spotify-ja
  • Dinamičke reklame i njihov benefit za podkast
  • Analiza publike i statistike
  • Procena kada investirati u plaćene platforme

Želite da mi pošaljete glasovnu poruku? Možete preko sledećeg linka, a ja jadva čekam da čujem vas: ⁠⁠⁠https://www.speakpipe.com/PodkastLaboratorija⁠⁠⁠

Apsolutni ste početnik i želite da pokrenete podkast: ⁠⁠⁠https://subscribepage.io/podkasting101-podakast-za-pocetnike⁠⁠⁠

Zapratite na ostalim kanalima:

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/podkast-laboratorija/message