fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

U današnjoj epizodi podcasta “Priče sa nježne strane biznisa“, istakla sam važnost iskrenosti u pružanju usluge kao ključnu komponentu zadovoljstva klijenata. Naglasila sam važnost jasnog postavljanja očekivanja i strukturiranosti usluge kako bi se izbjegli nesporazumi i osiguralo kvalitetno iskustvo za sve uključene, također transparentne komunikacije o vrijednosti usluge i proaktivne podrške klijentima kako bi se izgradio temelj povjerenja i osigurao uspjeh poslovanja.

Loša usluga može imati ozbiljne posljedice ne samo na poslovanje, već i na mentalno zdravlje klijenata. Stoga je ključno izbjegavati nezadovoljstvo klijenata unaprijed kroz implementaciju iskrenih pristupa, definiranje očekivanja i pružanje podrške. Kroz primjere iz prakse prikazala sam da je dobra usluga ključni faktor uspjeha u poslovanju te potičem vlasnike biznisa da se usmjere prema tim standardima kako bi stvorili pozitivno i održivo okruženje za sve uključene strane.

U zaključku, važno je razumjeti da pružanje usluga predstavlja kompleksan proces koji zahtijeva integritet, strukturu i proaktivnost. Osvješćivanje značaja iskrenosti i transparentnosti u komunikaciji, jasna struktura pružanja usluga, definiranje vrijednosti usluge i proaktivan pristup omogućit će pružateljima usluga da unaprijede kvalitetu pružanja usluga, izgrade dugoročne poslovne odnose s klijentima i ostvare poslovni uspjeh.

Cilj je stvaranje održivih poslovnih praksi koje će imati pozitivan utjecaj kako na pružatelje usluga, tako i na njihove klijente, čime se gradi temelj za međusobnu korist i prosperitet u poslovanju.

Contenta bilježnicu preuzmi sa ovog linka: https://drive.google.com/file/d/19FEtVd6tKlV9_D4CkXBU66qoRk79jMYl/view

U ovoj epizodi više ćeš saznati o: 

  • Mitovi o stručnjacima u prodaji.
  • Promjena naziva podcasta.
  • Nježna strana biznisa.
  • Definicija loše usluge.
  • Iskrenost u pružanju usluge.
  • Iskrenost i razarajuće znanje.
  • Struktura i definiranje ciljeva.
  • Iskrenost u pružanju usluge.
  • Proaktivna pomoć klijentima.

Povežimo se na ostalim kanalima: 

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/contenta-biznis-price/message