fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Nezavisnu produkciju i misiju ovog kanala možete podržati donacijama putem:

Patreon: https://patreon.com/user?u=82075024&u…
PayPal: https://paypal.me/kosmickiputnici?cou…

Moj današnji gost se zove Marko Javašević.

Jasno je da nas u školama i na fakultetima uče puno toga i da su određena teorijska i praktična znanja koja tamo dobijamo važna za održavanje i razvijanje društva i civilizacije kakvu danas poznajemo. Ali svakome ko je kroz ove školske sisteme prošao je podjednako jasno da postoje određene životne lekcije koje nas tamo nisu učili i za koje vrlo brzo, nakon što iz tih sistema izađemo, uviđamo da su od esencijalne važnosti za nivo i kvalitet života kom stremimo.

🧑‍🚀O Marku:
Dr Marko Jovašević je psihoterapeut integrativne psihoterapije i sistemske porodične psihoterapije. Iako je inicijlano diplomirao na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu u oktobru 2011. godine shvatio je da su ga zanimale tajne menadžmenta u skladu sa čim je završio specijalističke akademske studije i dobio zvanje magistra – specijaliste mendžmenta na Fakultetetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu. Interesovanje za menadžment ga je dovelo do četvorogodišnjeg zaposlenja u čuvenoj nemačkoj multinacionalnoj kompaniji SAP u kojoj je radio na poziciji projektnog menadžera. Vođen iskustvom sa tog posla i velike ljubavi prema psihijatriji odlučuje da znanje, iskustvo i ljubav integriše u jedno i od tada se kontinuirano edukuje na polju integrativne psihoterapije sa posebnim akcentom na sistemsku porodičnu psihoterapiju pri Evropskoj asocijaciji sistemskih psihoterapeuta.

Marko je neko ko kroz svoju dugogodišnju psihoterapijsku praksu vrlo dobro prepoznaje i jasno skreće pažnju na važnost ovih životnih lekcija čije savladavanje može da ostvari drastičnu razliku u percepciji i kvalitetu života, gde god se nalazili. Ovo jedna od onih epizoda za koju bih istinski voleo da je bila napravljena kada sam kretao u školu jer nam tamo niko nije rekao da igrica društva i civilizacije nikad zapravo nije bila skrojena tako da bude fer – ali da ipak postoje veoma praktični alati i znanja koji nam pomažu da u njoj budemo veštiji i uspešniji.

Ako ste se ikada pitali koje su neke od krucijalnih životnih lekcija, znanja i veština koje nas nisu učili u klasičnim obrazovnim sistemima, u ovoj epizodi Marko i ja smo za vas pripremili punih 20 esencijalnih životnih lekcija kao i odgovore koje vrlo verovatno ne biste dobili od svojih nastavnika i profesora – bar ne u učionici… 😉 Uživajte.🚀

🔗 LINKOVI IZ OVE EPIZODE:

Zvanični Instagram nalog Dr Marka Jovaševića:
https://www.instagram.com/dr_marko_jo…

Zvanični veb sajt Dr Marka Jovaševića:

NASLOVNA

Knjiga „Razgovori s Bogom?“ – Nil Donald Volš:
https://www.delfi.rs/knjige/168581_razgovori_s_bogom_-_knjiga_1_knjiga_delfi_knjizare.html

Knjiga „Atomske navike?“ – Džejms Klir:
https://www.knjizare-vulkan.rs/saveti-za-karijeru-postizanje-uspeha/47595-atomske-navike

👇ZAPRATI KOSMIČKE PUTNIKE:

YOUTUBE: / @kosmickiputnici

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kosmicki_pu…

E-MAIL: kosmickiputnici@gmail.com

#MarkoJovasevic #Psihoterapija #radnasebi