fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Dobrodošli u još jednu inspirativnu epizodu Contenta Biznis Priče. Današnja tema je vrlo intrigantna – kako organizacija i produktivnost mogu utjecati na kreativnost? Moja gošća, Lana Kurelić, stručnjakinja za planiranje i organizaciju, donosi svoje duboke uvide u ovu temu. 

Lana je studentica računarstva i osoba s puno previše interesa (i puno premalo vremena). Baš se zbog toga od 2014. godine s ljubavlju bavi planiranjem i organizacijom u svim oblicima, a danas u sklopu Instagram profila @reneplansa (i istoimenog brenda) kombinira računarstvo, neuroznanost i intuiciju u svrhu educiranja i mentoriranja. I da, klasična je horoskopska djevica.

U ovoj epizodi ćete saznati kako planiranje može biti kreativno, zašto je važno imati strukturu i informacije za uspješno vođenje projekata te kako organizacija može potaknuti kreativnost umjesto je gušiti. Lana će s nama podijeliti svoje savjete i trikove za efikasno planiranje, kao i otkriti svoje omiljene alate za organizaciju. Također ćemo istražiti izazove i predrasude s kojima se suočavaju žene u poslovnom svijetu kada je riječ o organizaciji i produktivnosti. Lana će sa svojim iskustvom i znanjem dati uvid u te teme iz svog perspektive kao mlade poduzetnice i dugogodišnje praktičarke organizacije.

“Planiranje također otvara prostor za kreativnost. Prestanimo kopirati druge i dopustimo si biti kreativni. Planiranje može biti kreativno ako mu pristupimo na ispravan način.” – Lana Kurelić

O čemu smo pričale: 

  • Koje su prednosti planiranja i organizacije u kontekstu kreativnosti? 
  • Notion kao alat za organizaciju prilagođen vlastitim potrebama
  • Kontekstualizacija i struktura podataka kao važni elementi organizacije
  • Popularnost bullet journaling-a zbog prilagodljivosti struktura podataka i kalendara
  • Treba li se previše brinuti oko stavljanja svih informacija na jedno mjesto
  • Perfekcionizam kao potencijalna prepreka u organizaciji.

Više o Lani: 

Zapratite na ostalim kanalima: