fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

U 133. epizodi podkasta Pod kapicom razgovarali smo o SP u Fukuoki, prvim utakmicama, predvidjanjima, sa akcentom na učinak reprezentacija iz regiona. 

Sa dragim kolegom Dejanom Stevovicem najviše smo pričali o Srbiji, meč sa Španijom, šansama protiv Crne Gore, nedostajanju Dušana Mandića, realnim dometima, cilju koji podrazumeva plasman na Olimpijske igre u Parizu i šta bi se dogodilo ukoliko se on ne ostvari. 

Zašto višedecenijski hroničar zbivanja u najtrofejnijem sportu smatra da atmosfera u srpskom vaterpolu nikad nije bila gora, kako su nam se dogodili „slučaj Mandicć i Jakšić“, zbog čega sumnjamo da pojedincima reprezentacija nije na prvom planu… 

U podkast su se video analizom ukljucili drage kolege iz Hrvatske, Marko Stefanek i Andrija Martić, koji su dali svoje poglede na igre Hrvatske, koja bi u daljem takmičenju mogla da se ukrsti sa Srbijom ili Crnom Gorom. Marko se osvrnuo na Grcku, i dao zanimljivo vidjenje na poziciju selektora Vlahosa, dok je Andrija podsetio da Crna Gora precesto u poslednjoj deceniji podmladjuje ekipu. 

Zajednički utisak je da su Italijani, Španci i Madjari najveći favoriti, a podsetili smo se i suludog kalendara, tačnije potencijalnog puta do Pariza kroz još dva velika takmičenja u januaru (EP) i februru (SP) naredne godine. 

Sa Malte nam se javila Jovana Pantović, koja igra tamošnju ligu, uputila nas je u aktuelnosti i super atmosferu na mečevima u obe konkurencije, a valja podsetiti da su učešće uzeli i velikani poput Dejana Savića, Andrije Prlainovića, Filipa Filipovića, Leke Ivovića, Aleksandra Ćirića…

Gost: Dejan Stevović
Domaćini: Pavle Živković i Aleksandra Radivojević
Datum: 20. jul 2023. godine
Lokacija: Studio na kraju Univerzuma
Produkcija: Infinity Lighthouse Studios

Kupite naše majice, knjige i podržite nas na: https://shop.infinitylighthouse.com 
Postanite član na YouTube-u: https://www.youtube.com/channel/UCQ2D37u3DU1XGxxriq5779Q/join
Podržite nas na Patreonu: https://www.patreon.com/infinitylighthouse


★ Support this podcast on Patreon ★