fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Tema današne jubilarne epizode je outreach-u, treća vrsta email marketinga, koja se često pominje u negativnom kontekstu, a može biti izuzetno važna za rast manjeg preduzetničkog ili frilens biznisa ako je koristite na malo drugačiji način – moj način.

Podeliću sa vama konkretne strategije čijom primenom efikasno koristite outreach i imate šansu da postignete još bolje rezultate u svom poslovanju. Čućete inspirativnu priču o Branislavi, kopirajterki koja se specijalizovala za organsku industriju i kako je osmislila svoj jedinstveni pristup outreach-u.

„Prilagodite vaš pristup svakom klijentu, umesto da šaljete generičke ponude na hiljade adresa. Fokusirajte se na kvalitet, a ne na kvantitet.“

U današnjoj epizodi pričamo:

  • Uvod u outreach i zašto je često najmanje omiljena vrsta email marketinga.
  • Definicija outreach-a i zašto je bitan za kontaktiranje hladne publike.
  • Strategije za personalizaciju ponuda i istraživanje ciljne publike za frilensere i manje preduzetnike
  • Primer uspešne outreach kampanje kroz priču o Branislavi, kopirajterki za organske proizvode.
  • Konkretni koraci za istraživanje i pripremu personalizovanih ponuda za potencijalne klijente.
  • Primer iz prakse: Kako je Luka, video editor, uspeo da privuče pažnju kroz dobro osmišljen mejl.

Ako želite da mi se javite glasovnom porukom, jedva čekam da čujem vaša razmišljanja:⁠⁠⁠⁠ ⁠kliknite ovde⁠⁠⁠⁠⁠ https://www.speakpipe.com/tajne_uspesnog_email_marketinga

Linkovi:

Hvala što ste nam se pridružili današnjoj epizodi podkasta „Tajne uspešnog email marketinga“. Ako ste uživali u današnjoj epizodi, ocenite podkast, ostavite komentar ili podelite sa nekim za koga smatrate da bi mu koristilo. Ujedno mi pomažete da tajne uspešnog email marketinga ne budu više tajne. Svakako se prijavite i na njuzleter https://subscribepage.io/newsletter_prijava_va, kako biste bili sigurni da ćete sve novosti i informacije saznati prvi.

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/tajne-email-marketinga/message