fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

U ovoj epizodi, govorimo o značaju promocije newsletter-a na različitim komunikacionim kanalima. Saznaćete zašto je važno promovisati svoj njuzleter i kako to možete efikasno da uradite.Delim konkretne savete i primere iz prakse kako bi vam pomogla da proširite svoju email listu i poboljšate komunikaciju sa svojim klijentima.

Sledeći korak nakon pokretanja newslettera je promocija i izglardnja email liste i podeliću 5 strategija za efikasnu promociju njuzletera na sledećim kanalima: websajt, društvene mreže, podkasti, gostovanja, offline resursi.

U ovoj epizodi pričamo o:

  • Zašto je promocija njuzletera važna?
  • Promocija newslettera preko vebsajta
  • Promocija newslettera kroz društvene mreže
  • Promocija newslettera kroz podkast
  • Promocija newslettera kroz gostovanja
  • Oflajn resursi za promociju newslettera

Promocija newslettera je ključna za uspešan email marketing. Koristite raznovrsne kanale i vama odgovarajuće strategije kako biste povećali email listu i angažman sa vašom publikom. Zapamtite, konzistentnost i strategijski pristup su ključ uspeha.

Pomenuti resursi:

Ako želite da mi se javite glasovnom porukom, jedva čekam da čujem vaša razmišljanja:⁠⁠⁠ kliknite ovde⁠⁠⁠⁠

Linkovi:

Hvala što ste nam se priključili današnjoj epizodi podkasta Tajne uspešnog email marketinga. Ako ste uživali u današnjoj epizodi, ocenite podkast, ostavite komentar ili podelite sa nekim za koga smatrate da bi mu koristilo. Ujedno mi pomažete da tajne uspešnog email marketinga ne budu više tajne. Svakako se prijavite i na⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠njuzleter⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kako biste bili sigurni da ćete sve novosti i informacije saznati prvi. 

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/tajne-email-marketinga/message