fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

U ovoj epizodi pričamo o njuzleterima i na koje načine ih možete koristiti. Saznaćete zašto je važno da najpre imate cilj koji želite da postignete, pre nego što se upustite u slanje njuzletera.

Velike razlike uočile su se u njuzleterima kod nas, u odnosu na strano tržište i te uvide sam takođe podelila u ovoj epizodi.

Ceo proces uređivanja i slanja njuzletera olakšavaju email servisi i sigurno će vam trebati nalog na nekom od njih. Moja poporuka je Mailerlite.

Email servisi omogućavaju i uvid u statistiku, koja je veoma značajna kada je u pitanju donošenje odluka.

Spomenula sam i najčešće probleme sa kojima se susreću klijenti kada je u pitanju pokretanje njuzletera, kao i načine na koje te probleme da rešite ukoliko vam se desi slično.

Činjenica je da redovno kreiranje i pojavljivanje u inboksu kod čitalaca radi samo je poenta ostati konzistentan.

Pomenuti resursi:

Linkovi:

Hvala što ste nam se priključili današnjoj epizodi podkasta Tajne uspešnog email marketinga. Ako ste uživali u današnjoj epizodi, ocenite podkast, ostavite komentar ili podelite sa nekim za koga smatrate da bi mu koristilo. Ujedno mi pomažete da tajne uspešnog email marketinga ne budu više tajne. Svakako se prijavite i na ⁠⁠njuzleter⁠⁠, kako biste bili sigurni da ćete sve novosti i informacije saznati prvi.

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/tajne-email-marketinga/message