fbpx

Originalni glas

Hosted ByJelena Đoković

Platforma Original je projekat Fondacije Novak Đoković i namenjena je kreativnim i snažnim ljudima koji žele kvalitetan sadržaj, nova znanja i originalne priče. Želja nam je da ohrabrimo mlade da sanjaju i žive svoje snove. Na našim stranicama možete naći podršku i inspiraciju jer želimo da zajedno gradimo bolju budućnost za sebe i sve koji nas okružuju!

Žvrlja: Crteži dece pretvoreni u najlepše uspomene

U epizodi pred vama pričamo o tome kako naše žvrljotine nisu samo žvrljotine, već mogu da postanu umetnička dela, ili da se pretvore u ideje za biznis. To isto važi i za naša pisanja, muziku, glumu i ostale kreativne stvari koje svako u sebi ima i poseduje! Kreativnost nema granice, ne bira pol, starosnu grupu ili mesto porekla, svako je ima, samo treba da je otkrije. I zato, danas pričamo o jednoj takvoj supermoći!

Ideja za pokretanje brenda Žvrlja, nastala je kada je Mini Vesković ćerka napravila prvi crtež i da ga ne bi izgubila, Mina je rešila da od njega napravi srebrni privezak. Ta ideja se dopala i mnogim roditeljima u njenom okruženju i zato su suprug i ona rešili da počnu da prave ručno rađenje priveske. Sa Minom smo pričali i o majčinstvu, koliko nas ono menja i inspiriše.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *