fbpx

Originalni glas

Hosted ByJelena Đoković

Platforma Original je projekat Fondacije Novak Đoković i namenjena je kreativnim i snažnim ljudima koji žele kvalitetan sadržaj, nova znanja i originalne priče. Želja nam je da ohrabrimo mlade da sanjaju i žive svoje snove. Na našim stranicama možete naći podršku i inspiraciju jer želimo da zajedno gradimo bolju budućnost za sebe i sve koji nas okružuju!

Zoa Handmade: Oduvek sam znala da će Zoa biti super

U novoj epizodi Originalnog glasa ugostili smo Zoranu Grozdanić, osnivačicu brenda Zoa handmade. Ona je primer kako od hobija možemo napraviti biznis uz pomoć velike volje i želje. Zorana je monetizovala i napravila brend koji raste iz dana u dan i čije se tržište uvećava. Zorana najviše pažnje posvećuje kvalitetu izrade materijala, autentičnosti i vernosti svom boho mladalačkom duhu.

Ona nam je otkrila da je kroz svoj biznis shvatila da u preduzetništvu ne sme da postiji “mrzi me” i “ne mogu”, ali i da je često osećala kako bi imala manje prepreka da je muškarac, a ne žena i da nije mlada kao što jeste, dok je kao pozitivne strane preduzetništva izdvojila to što nema šefa i radno vreme, dress code ili što mora biti na jednom mestu.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *