fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Zidovi Pričaju – Katarina Matković i Irina Halar Srdarević (Chicha Micha) – LB Podcast EP#52

Ova priča započinje s dvije inspirativne kreativke, Katarinom i Irinom koje su iz posla stvorile prijateljstvo, a iz posebnog klika i razumijevanja u poslu kojeg su osjetile – stvorile su novi hrvatski brend. Chicha Micha je brend koji se bavi izradom 100 posto ručno crtanih tapeta i papirnatih dekoracija – od kojih će vam zastati dah! Ove tapete, koje su prvenstveno nastale kao dječje, a danas već i u šire svrhe, pričaju posebnu priču koja započinje u njihovim kreativnim glavama (i srcima, rekli bismo) a završavaju s pričom onog na čiji zid dolaze. Sjećate li se uopće tapeta nekad davno prije? Jeste li ikad zamišljali svoj zid kao pravo umjetničko djelo?

Ove tapete dolaze uz njihovu pripadajuću priču ili pak vi naručujete custom tapete uz priču koju želite ispričati na svom zidu. Ako se radi o djeci, zamislite samo kako je genijalno da (vaše) dijete ima na svom zidu ono što najviše voli. Kako je genijalno da dijete osjeti kako je to baš njegov zid, s njegovim likovima!

U mnogim člancima možete pročitati kako je nastao ovaj hrvatski brend, tko su Irina i Katarina, gdje ih možete naći… U našoj epizodi išli smo, kao i uvijek, malo dublje u priču. Ova epizoda otkrila nam je sve o njihovim tapetama, kako nastaju, zašto su posebne, a posebno inspirativno bilo je čuti kako nastaje pravo poslovno partnerstvo – iz kojeg mjesta se stvara ideja, koje su važne kvalitete partnerstva u poslu, kakav je pristup i međusobno poštovanje. Ova priča je inspiracija za stvaranje bilo kojeg poslovnog partnerstva prema našem mišljenju i iznimno je važna. Mislimo da cure nisu ni svjesne koliko su prisutno ušle u priču kojom osvajaju tuđa srca a to upravo iz energije s kojom zamišljaju, i još važnije, doista stvaraju posao o kojem su sanjale.

Oduševio nas je proces izrade svake tapete a posebno između Katarine i Irine, i potpuno nam je jasno zašto pogledom u njihov proizvod osjećamo neku posebnu čaroliju.

S Chicha Micha tapetama zidovi stvarno pričaju 

Cure, hvala vam na dijeljenju svoje čarolije. Neka vam nastavak puta bude lak i radostan, imate sve 

Ljudovi, uživajte i nadamo se da će i vaši zidovi pričati 

Svi smo mi jedni drugima inspiracija

http://linktr.ee/lb.podcast

OBAVEZNO IH ZAPRATITE NA: 

FACEBOOK: https://www.facebook.com/chichamicha20

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/_chichamicha/

Glazba: Martin Crneković aka 

Full Ferry https://www.instagram.com/djfullferry

Montaža: Bruno Vargović  https://www.instagram.com/bnvvic/

Animacija: https://www.instagram.com/mavra_ 

PARTNERI: FOURBEES j.d.o.o. https://fourbees.hr/

RIDIMUTAK BEACH 

https://www.instagram.com/ridimutak_losinj 

https://www.facebook.com/ridimutakbeach