fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Квир клуб

AutorSkopje Pride

Квир клуб е подкаст од тимот на Скопје Прајд, хостиран од Стефан Петровски и Искра Дочовска. Тука говориме за најразлични теми, од тековни политики и случувања локално и глобално, квир филм и серии, лични анегдоти и приказни кои инспирираат, па сѐ до интервјуа и гостувања од наши сакани поддржувачи.