fbpx

European Conference Devoted to Minority & Local Media

Hosted ByHeror Media Pont

BUDUĆNOST I KOMUNIKACIJA" je tema IV Evropske konferencije posvećene manjinskim i lokalnim medijima. Datum događaja: 26-27. novembar 2020.

Četvrta evropska konferencija posvećena manjinskim i lokalnim medijima je deveti događaj u nizu ove komunikacione platforme i sagledavamo je kroz glavnu temu ,,Budućnost i komunikacija”, na taj način da uključimo prošlost i umetničko stvaralaštvo, i posmatramo inspiraciju kao fenomen koji formira i menja društva. Sažimamo sve nivoe komunikacije. Savremene koprodukcije različitih medijskih formata će takođe biti predstavljene kao rezultat naših prethodnih događaja, kao i naučno viđenje trenutnog stanja ostvarivanja manjinskih prava putem medija. Jedna od tema će biti i verski mediji, čiji rad i doprinos manjinskim zajednicama želimo da elaboriramo na ovogodišnjem događaju. Iz ugla medijske struke, ove godine će fokus biti na TV i radijskoj produkciji, podcastu i streamingu.  

Organizatori:  Heror Media Pont, Mađar so, Storyteller, Hrvatska riječ, Centar za razvoj manjinskih i lokalnih medija, Asocijacija medija u saradnji sa FUEN-om i ECMI-jem  uz podršku MIDAS-a  Pokrovitelji:  Ministarstvo kulture i informisanja, Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, upravu, propose i nacionalne zajednice, Uprava za kulturu Grada Novog Sada i Fondacija Novi Sad EPK 2022  Snimljeno u: Kulturnoj stanici ,,Svilara", Đorđa Rajkovića 6b, Novi Sad, Srbija  Više o nama možete videti na https://mediapont.org/