fbpx

Originalni glas

Hosted ByJelena Đoković

Platforma Original je projekat Fondacije Novak Đoković i namenjena je kreativnim i snažnim ljudima koji žele kvalitetan sadržaj, nova znanja i originalne priče. Želja nam je da ohrabrimo mlade da sanjaju i žive svoje snove. Na našim stranicama možete naći podršku i inspiraciju jer želimo da zajedno gradimo bolju budućnost za sebe i sve koji nas okružuju!

Remake Home: Perfekcija ne postoji, zaplivajte što pre

U ovoj epizodi Originalnog glasa pričamo sa dve preduzetnice koje su osnovale brend Remake Home. Slikarka Antea Arizanović i kostimografkinja Jovana Božović odlučile su da udahnu novi život antikvitetnim stvarima za kuću, tako što će im dodati mladalački vajb u vidu slika, nalepnica, crteža, gde god ih mašta odvede. Na taj način, one fuzijom raznih stilova potpuno menjaju trivijalne objekte, pretvarajući ih u mala umetnička dela.

Sa Anteom i Jovanom pričamo o tome kako sa proizvodom u koji verujete i koji volite, možete izaći na preduzetničku scenu, koliko u ovakvoj vrsti posla vladaju intuicija i osećanja, i da li su ona smetnja ili prednost. Komentarišemo i perfekciju i govorimo o tome da li je zaista potrebno znati sve pre nego što pokrenete svoj biznis, ili sreća ima veliku ulogu u tome.
Zato, poslušajte ovu epizodu i saznajte kako su ispekle prvi tanjir u rerni, šta ih je usmerilo ka stvaranju Remake-a i zašto već deset godina nemaju biznis plan.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *