fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Prigovori na rad operatora: Šta je RATEL i kako vam može pomoći?

🎧 Prigovori na rad operatora: Šta je RATEL i kako vam može pomoći? | TeleSrbija podcast 🎧

Svesni smo da u svetu Internet provajdinga ne cveta uvek cveće, i da se korisnici često susreću sa problemima koje operator jednostavno – ne rešava. Sa kojim problemima se korisnici najčešće susreću, gde je zakazala trenutna regulativa, šta bi zakonodavac mogao da poboljša kada se radi o telekomunikacijama, kao i šta za korisnike predstavlja nova uloga RATEL-a u rešavanju sporova – priča naš gost, Jovan Ristić, pravnik iz Udruženja za zaštitu potrošača EFEKTIVA.

U ovoj epizodi, dotakli smo se i bitnih tema u vezi sa samim ugovorima sa telekomunikacionim operatorima, legalnosti otkaznog roka, te tumačenju prava korisnika da raskinu ugovor bez penala kada operator ukine neke od usluga.

Ne propustite zanimljiv razgovor o ovim i mnoštvu drugih tema iz polja zaštite prava korisnika telekomunikacionih usluga, pretplatite se na naš kanal i aktivirajte zvonce da ne biste propustili nijednu novu epizodu TeleSrbija podcasta!

Voditelji

Milan Kragujević je glavni i odgovorni urednik kao i osnivač portala TeleSrbija, stručnjak za IKT i entuzijasta za nove tehnologije. Dijana Milutinović je komunikolog sa više od 15 godina iskustva, posvećena IT sektoru i novim tehnologijama.

O portalu

TeleSrbija je vodeći telco news portal u Srbiji i regionu, i predstavlja jedini ovakav stručni medij u Srbiji, sa posvećenom publikom i pažljivo izgrađenim autoritetom. Prateći svetske i domaće trendove u svetu telekomunikacija, mi izveštavamo pravovremeno, tačno i nepristrasno.