fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Na zahtev milionskog auditorijuma, Nenad Kulačin i Marko Vidojković skratili su godišnji odmor za 15 minuta i vratili se, jedan u studio, a drugi na skajp, da započnu novu sezonu podkasta „Dobar loš zao“!

Momci su se u prvom delu emisije zapitali da li će učesnici „Elite“ čitati naglas Tolstoja, da li će Koluvija dobiti svoj rijaliti šou, da li ima kraja režimskom zlu, ali i blamiranju opozicije.

Prvi gost u sezoni je član obe radne grupe za bezbednost novinara, urednik portala „Javni servis“, jedan od onih kojima treba da se zahvalite što su voditelji DLZ i dalje živi, Veran Matić!

Matić je pričao o svojim iskustvima na mestu specijalnog izaslanika predsednika Srbije za rešavanje pitanja nestalih sa Hrvatskom, o tome u kom smo krugu pakla, četiri meseca posle masovnih ubistava, svojim strahovanjima za bezbednost novinara, ali i za ishod suđenja optuženima za ubistvo Slavka Ćuruvije.

Uz to, Veran je analizirao lik i delo Željka Mitrovića, a sa momcima se prisećao zajedničkih uspomena, koje nisu vezane za pretnje ubistvom koje im stižu.

U Magarećem kutku moći ćete da vidite kako ministarka Kisić uživa na demonskom piru Informera.

DLZ, jedini podkast u ovom delu Evrope pod zaštitom Međunarodnog PEN centra, samo na našem portalu.