fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Pred vama je 33. epizoda podkasta Najopasniji rezultat, u produkciji Velikih priča. Nešto drugačija od ostalih jer smo bili prinuđeni – zbog objektivnih sportskih okolnosti – da ništa važno ne preskočimo. Zato je pred vama prava pravcata mućkalica u kojoj ćete jasno čuti sve ono što ovaj period godine donosi: i zimsko fudbalsko čistilište i košarkaški levak i NBA zagrevanje i NFL usijanje i oproštaj od rukometa sve do sledećeg velikog takmičenja.

Epizodu otvaramo Klopom, iako smo o Klopu onoliko pisali na Velikim pričama. O tome ko će da ga nasledi i šta bi taj neki – a kažu da je krupna riba – zapravo sve morao da nasledi, uprti na leđa i ponese sa sobom pred navijače Liverpula. Uroševe su opservacije ne tako rani jadi svih navijača Redsa s kraja ovog januara. I januar i bele zimske vragove…

Miloš Jovanović analizira minuli derbi u kom je Crvena zvezda pobedila Partizan 88:86 i zakucala se za prvo mesto ABA lige. Zašto Zvezda toliko luta, pa za 10 minuta uspeva da prospe sve dobro što napravi? I kako Partizan toliko loše počinje, pa za 10 minuta uspe da popravi sve što prvih pola sata okači mačku o rep?

Mihovil Topić je ekskluzivno najavio da Nikola Karabatić završava reprezentativnu karijeru na Olimpijskim igrama. Ekskluzivno jer smo uvereni da i sam Karabatić još nije siguran gde mu je kraj i kada će se konačno – na radost svih rivala – povući, ali će u Parizu, oko vrata nositi i zlatnu medalju sa ovog Evropskog prvenstva. Francuzi i Danci, pa odmah ispod njih Nemci, Šveđani i Španci, svi oni sa jedne strane, a svi mi ostali sa druge. Dva smo sveta različita.

Vladu Novakovića smo izbacili iz zone komfora, pa posle Zimskih olimpijskih igara sada priča o NFL-u. Ovo smo se, shvatili ste, šalili. Vladu je nemoguće izbaciti iz zone komfora, a još ga je teže prekinuti, pa ćete čuti sjajne opservacije o tome ko se i na koji način dokopao Superbola. O tome ćete, inače, ovih dana i čitati na sajtu Velikih priča.

Za kraj epizode, Toni Lazarušić objašnjava kako smo dočekali da u NBA ligi svako treće veče neko ubaci 50 poena, a da neki igrači sa lakoćom dobace i do 70 poena. Sa lakoćom jer da je uzeo još šuteva, Dončić je mogao i da se približi stotki.

Od sledećeg utorka, standarden fudbalske i košarkaške emisije na svim audio platformama i na YouTube. Do tada uživajte u mućkalici.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.